0 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eriyen dikişler nasıl iyileşiyor vücut dikişleri içine mi çekiyor  ben anlamadım ki ilk doğumum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ipler düsüyor veya lastik gibi olup eriyor hic ip falan kalmiyor.
tarafından
Gitgide iç kısma giriyor yani değil mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Etinin içinde kayboluyor elini sürsen gelmiyor ben aynada bakmıştım kırmızıydı dikişler kaynamıştı sonra normal rengine döndü 
tarafından
Ben fark ettim direk doktora gittim yatış verdi 5 gün hastanede yatarak tedavi gördüm çok zor oldu ama dikkat ettim 2 haftada geçti
tarafından
Peki yaranız nasıldı onu merak ediyorum
tarafından
İyileşti 6 aylık oldu kızım. Ben aynadan bakınca anlıyorum yerini baya sağlam dikti doktor Bi daha açılmadı normal devam ediyorum
tarafından
Geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah
tarafından
Amiiiin Amin canım
0 oy
(7,936 puan) tarafından

Sormaa bacım bnde iyilesmesini beklerken dikislerim hep açılmış dünen yeni dikisler attirdim:'(

tarafından
Benimkine ne demeli 3.defa dikecekler beni galiba bugün bi dikişim düşmüş
(7,936 puan) tarafından
Ayy kiz insallah nirmal dikisin dusmustur acilmamistir belki
tarafından
Açılma yok ama sarı şişik var
(7,936 puan) tarafından
O zaman enfeksiyon kapmis tühh cnm ya insallah fazla degildir
tarafından
İnşallah ama çok korkuyorum daha gitmedim hastaneye bugün gitmem lazım
(7,936 puan) tarafından
Git cnm.mutlaka bugun bnmkide cok aciyo yaa off
tarafından
Bugün pazar ama yarın gidecem mecburen de sen açıldığını nasıl anladın peki
(7,936 puan) tarafından
Ben korkudan h8c bakmamistim nasil bisey oldugunu bi cesaretle bakiyim dedim ic dudak kismi coo sekilsiz duruyodu heralde boyle durcak artik sandim daha sonra acimaya basladi bi o kisimdan asiri kanamam oluyodu esime söyledim durumu benmle doguma girdigi icin biliyodu dikislerin fln nereye atildigini anlattim o zaman senn dikislerin acilmis dedi gittik doktora öyleymis gercektn
tarafından
Ya benim dikişlerim açılmamışta dikiş böyle olduğu gibi çıkmış bişey anlamadım ben
tarafından
Peki senin dikişlerin de enfeksiyon kapmış mıydı
(7,936 puan) tarafından
Yok kuzum Allahima bin sukur kapmamisti
Ama simdide sürekli kan geliyo dikis olan yerden normal kanamam bitti
tarafından
Ben de enfeksiyon var işte acile gitsem bişey yaparlar mı onu da bilmiyorum o yüzden mecbur yarın gidecem
(7,936 puan) tarafından
Yarin git o zaman canm acini hafifletmek icin sicak suyla yika bide ben bezi sicak suya tutuyodum üstüne koyuyodum azda olsa agriyi kesiyo
tarafından
Sağol verdiğin bilgiler için ama ben yarına kdr kalp krizinden ölmezsem iyidir çünkü çok korkuyorum hem yeniden dikerler diye hem hastanede yatırırlar diye bu 3.dikişim olacak bu sefer aynı hastaneye gitmeyecem zaten 39 haftalık yavrum öldü boşu boşuna bu acıları çekip duruyorum
(7,936 puan) tarafından
Başin sagolsun cnm çok üzüldümm Rabbim tekrar sana anne olmayi  sağlicakla kucagina almayi nasip etsin

Sanada acil şifalar versin..
tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 165 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy