0 oy
813 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eriyen dikişler nasıl iyileşiyor vücut dikişleri içine mi çekiyor  ben anlamadım ki ilk doğumum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ipler düsüyor veya lastik gibi olup eriyor hic ip falan kalmiyor.
tarafından
Gitgide iç kısma giriyor yani değil mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Etinin içinde kayboluyor elini sürsen gelmiyor ben aynada bakmıştım kırmızıydı dikişler kaynamıştı sonra normal rengine döndü 
tarafından
Benim etim sarı ve beyaz renkte tmm dikişler de hala duruyor ama sizce enfeksiyon mu kapmışımdır
tarafından
Doğumundan 3 gün sonra dikişlerim sarı renkteydi farkettim dikişler bacağıma doğru şiş duruyordu oturamıyordum ben doktora gittim çatala çıktım bakar bakmaz hemen dikişler tutmamış yatış veriyorum dedi enfeksiyon dolmuş. Dikişler açık gezmişim öyle.. 5 gün tedavi gördüm tekrar diktiler 2 haftaya iyileşti
tarafından
Zaten 2.Dikişlerim dikileceği zmn senin postunu görüp gitmiştim dikmişlerdi hani hatırladın mı beni şimdi yine aynı durum oldu
tarafından
Evet şimdi hatırladım canım enfeksiyon mu kaptırıyorsun acaba
tarafından
Ya her lavabodan sonra reçeteyle kurutuyorum sonra vantilatörün önünde de kurutuyorum sonra eşim pansuman yapıyor ben beceremiyorum diye hep yatıyorum hiç kalkmıyorum zaten ölü doğum yapmıştım yavrum da yok ilgileneyim buna rağmen dikişlerim açılıyor açılmadan önce de enfeksiyon kapıyor hep
(907 puan) tarafından
Canım anlamadım vantilatörüm önünde neden kurutuyorsunki enfeksiyon kapar öyle temiz hijyenik hava üflemyor ki o
tarafından
Islak kalmayacak kuzum. Ped kullanmayacaksın pamuklu bez ayarla. Ölü doğum yapmana çok üzüldüm :/
Demekki senin cildin dikiş atıyor 2 tane krem verdi bana doktor onları karıştırıp sürdük sabah akşam. O kaynattı dikişleri
tarafından
Allah razı olsun bebeğim 39 haftalıktı üstüne yetmedi bu saçma sapan acıları bidaha yaşıyorum dediğin gibi yapıyorum ama ıslak kalmıyor pedi zaten fazla kullanmıyorum bile neden böyle oluyor hiç bilmiyorum hep enfeksiyon kapıyor
tarafından
Bazı bünyeler yapıyormuş bunu çok sıkıcı bişey. Benim annem yanındaydı o yapıyordu bakımımı pansumanımı
tarafından
Bnm de eşim yapıyordu hep bidee vantilatörün önündeydim hep terlemesin diye
tarafından
Yine enfeksiyon oldu diyorsan yine git doktor tekrar olma ihtimali var dikkat et demişti bana ama elhamdülillah olmadı
tarafından
Peki senin yaran nasıldı ya çok mu sarılık şişlik vardı yaradan sarı akıntı geliyor muydu bide ateşin var mıydı çok halsizlik hissediyor muydun
tarafından
Kusura bakmayın bi ton soru sordum ama  yarın gidebilecem hastaneye o yüzden içim içimi yiyor nasıl olacak bu iş diye
tarafından
Ben fark ettim direk doktora gittim yatış verdi 5 gün hastanede yatarak tedavi gördüm çok zor oldu ama dikkat ettim 2 haftada geçti
tarafından
Peki yaranız nasıldı onu merak ediyorum
tarafından
İyileşti 6 aylık oldu kızım. Ben aynadan bakınca anlıyorum yerini baya sağlam dikti doktor Bi daha açılmadı normal devam ediyorum
tarafından
Geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah
tarafından
Amiiiin Amin canım
0 oy
(7,936 puan) tarafından

Sormaa bacım bnde iyilesmesini beklerken dikislerim hep açılmış dünen yeni dikisler attirdim:'(

tarafından
Ben de enfeksiyon var işte acile gitsem bişey yaparlar mı onu da bilmiyorum o yüzden mecbur yarın gidecem
(7,936 puan) tarafından
Yarin git o zaman canm acini hafifletmek icin sicak suyla yika bide ben bezi sicak suya tutuyodum üstüne koyuyodum azda olsa agriyi kesiyo
tarafından
Sağol verdiğin bilgiler için ama ben yarına kdr kalp krizinden ölmezsem iyidir çünkü çok korkuyorum hem yeniden dikerler diye hem hastanede yatırırlar diye bu 3.dikişim olacak bu sefer aynı hastaneye gitmeyecem zaten 39 haftalık yavrum öldü boşu boşuna bu acıları çekip duruyorum
(7,936 puan) tarafından
Başin sagolsun cnm çok üzüldümm Rabbim tekrar sana anne olmayi  sağlicakla kucagina almayi nasip etsin

Sanada acil şifalar versin..
tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 165 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy