+1 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 katta oturuyoruz bina daha yeni . 

Bu kirk ayak nerden geliyoe bu 2. Gorusum suan sacladimi kasjmakdan yazamiyorum ttuvalete gidiyordum ay yazadken bile cok kotuyum inanin bir baktjm kocaman yaaa cok buyuk upuzun ay valla bayilicam hemen gittim sinek ilacini aldim uzakdan tabiki asla yaklasamam sıkıyorum ölmüyooooor resmen 1 sise sinek ilacini bitirdim saka yapmiyorum bana kadar geldi ay suan resmen huylarim yine 
Sonra sktim öldü orda duruyor suan hayatda alamam onh ordan esim gelince alicakkk  of ya ben gece tuvalete girdigimde gelse yada tuvaletin icine girse benim ustume ciksa ben ne yaparim gercekden bayilirim. Nerden geliyor ben anlamadim sizce camdan olabilir mi ya ????? Camdan tirmanir dimi of 
Ne yapicammmm  bilmiyorum kizlar bu nehirin yatagina tirmanir dimi Allah korusun ya of 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bayan elmas bulundu:D
tarafından
Of aman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sineklik takın diycem de benim bir pencerenin iki kanadında da sineklik var kara sinek bile giriyor iyi bişey yaptırmak lazım sanırım 
tarafından
Hamam böceği siyah binada sarı olanı da vardı eve giren siyah  
tarafından
Sen diyince bile cok kotu oldum sua
tarafından
Karınca dışında hepsi tiksindirici maalesef ya
tarafından
Biraz bakındım da sakın temas etme böceğe rutubet olan yerde olurmus banyoyu havalandırmak mümkün mü yada ilaclat en kısa zamanda
tarafından
Ay bakamiyorum bile ya soyle ilaclatilcsj bisi yok oyle devamli gordugum bisi degil 1 ay once birkere gormustum oldurduk birde simdi gordum buyuk ibtimal camdan giriyor sineklik lazim cana of
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Cama sineklik taktirin kuzum 
tarafından
Hangi birine taktiralim :( of
0 oy
(136,817 puan) tarafından
Kiiizz senin hucre cazan bittimi HERKEEZZZZZ LER SENI ÖZLEDI ☺️
tarafından
Bitttiiiiiiiiiiii
0 oy
(25,195 puan) tarafından
Hahaha kız hoş geldin :D yemez kız korkma evi ilaçlatın :D 
tarafından
Beni yer o ya :( evi ilaclatcak bisi yokki camdan geliyor
(25,195 puan) tarafından
Camına sineklik yaptır aşko
tarafından
Hangi birine yaptircam ya of neyse bakicam
tarafından
Kaç cam var açtığın kanada taktir sadece
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Ayyy liseye fln gidiyoduk arkadaşımın evinde kalmıştık kız üstünü giycekti tişörtü tam geçiriyodu ki kocaman kırk ayak Allahım hala ürperiyom ben de çok korkarım her türlüsünden inşallah gelmez bida üff
tarafından
Inanmiyorum ne diyorsun ya of ne diyorsun ya kizimin kiyafetlerine gelirse  ne yapsam ki
(5,371 puan) tarafından
Valla yapcak bşy yok sanırım ne biliyim ya eve ilaç fln yapsanız gelir mi ki benim ilk taşınfığım yerde de heryerden kıskaç böceği çıkıyodu heryeri ilaölamştk bida olmadı
tarafından
Oyle evin icinde yokki cMdan geliyor
0 oy
(173 puan) tarafından
Bizim binanin merdivenlerinde çok var helede akşamları cok oluyor dış kapini acik tutuyormusun 
tarafından
Yok tutmuyorum hic girip cikarken okadar ay of ya nasil dayaniyoesun  cok var diyoesun evede giriyordur
(173 puan) tarafından
Kapimi hep kapali tutuyorum evime cok girmiyor ama bende kafayi yiyorum zaten haşere fobim var ben minik karincalardan bile çıldırıyorum
tarafından
Binayı niye ilaclatmiyorsunuz aslında herkes para verip ilaclatilabilir
0 oy
tarafından
Ben şuan koydeyim Burda da var onun asıl kaynağı nem rutubek soğuğu seviyorlar eğer çıktığı düzenli bir yer varsa orayı kireclet sürekli hava aldır bide zararı sokmuyor ama çok mikroplu bir ****** mis şuana kadar birine bir zararı dokunduğunu görmedim görsel olarak çok kotu benimde migdem bulanır 
tarafından
Mikroplu bir ****** cnm onu yazdım korkma birşey olmaz imkanın varsa ilaclat cnm evini bebeğin küçük huylaniyor insan
tarafından
Yaratık
tarafından
Evet cok.mikropluymus ya esim anlamiyorki camdan geliyor diyor cami acinca yine gelir diyor en mantiklisi sineklikkk
tarafından
Öyle yap cnm ama nemede dikkat et havalandir evini  umarım bir daha çıkmaz
tarafından
Cooook sagooooool tamam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 380 göst.
28 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Gülçin (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (574 puan) tarafından soruldu
+1 oy