0 oy
1,544 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin kontrolü vardı ve annesi ve babasının bizimle gelmesini istemediğimi söyledim ve eşimde babamn bizmle gelmesi lazm aslnda biz anlamayz ki ddi ve bnde kessin annen demiştr dmi babanzda yanında bulunsn diye ddm eşimde annemle derdin ne ddi bnde ne olacak nefret ediyorum annenden oda bizi sevmiyo bende anneni sevmiyorum ddm kimse kimseyi sevmiyo o oğlu içn katlanyo ddm bn anneci babacı bi erkek istemyorm ddm eşimle konuşmadık 1 gün ve ertesi gün hastaneye gidcektik ve annesi babası gelmedi eşim getrmei çok şükür bnm anlamadğm eşime ne dersem diyim hiç olmamş gibi davranyo bn giç bşy anlamadm kocam neden böyle bn olsam dayanamam boşanrdm valla

13 Cevaplar

+2 oy
(247 puan) tarafından
Sevmek zorunda degilsin tabi ama saygi gostermek zorundasin bence sonucta kocanin annesi ne kadar kotu olursa olsun annesi sonucta kotu soz soylemesine musade eder mi kendini onun yerine koy senin annen olsa senin zoruna gtmez mi valla ben olsam benim cok zoruma gider ne kadar kotu olsa bile hic bi evlat annesini atip karisini tutmaz ortak yol bulur tepki vermiyo ben olsam bosarim dyosun bence çok fazla ustune gidiyosun pisman olacagin şeyler yapma  bi gun oyle bi damarina basarsin ki nolacagi belli olmaz
-Reklam-
+2 oy
(242 puan) tarafından
Yorumum her halde hosuna gitmiye bilir. Kavqa degilde her kes duwuncelerini yaziyor bence hic iyi bir sey yapmamişsin. Buyuklere sayqili olmak lazim sen onlari sevmesende kalbinde tutmalisin. Anne baba 1 tane oluyor. Ben kocama annene nefret ediyorum dersem oda benden nefret ede bilir haklida onu doguran kadindan ben nefret etsem nolur etmesem nolur. 
0 oy
(256 puan) tarafından
Ne guzel kiz iste daha ne istiyon dinlemis seni ben hayatta diyemem oyle beni cogunlukla kayinbederim getirir goturur allah razi olsun yani bazen ilaclarida alir hem cocuklarinkini hem benimkini hastaliga dayanamaz hemen gidelim der esim goturmez cok dayanilmicak dereceye gelicemde oyle 
0 oy
tarafından

Cnm esin neden boyle duusmuyo anlamadim sanifim profildeki sensin ve 3 tane yavrun var neden anlamayasiniz ki tecbureli olmussunuzdur artik 3 tane olunca valla bnde desem esimin tepkisini dusunemiyorm :ermm: ama takma.esinin yapisi bu demekki:D

(84 puan) tarafından
Cnm eşim anlyo tabi bende danışmanlar boşunamı var bunlarn derdi başka bizi iyice mal yaptılar kendilerini bşy sanyolar
tarafından
Vall cnm kusura bakma ama biraz oyle olmus sanki
(84 puan) tarafından
Artk yeter be ddm herşey karşlklı 3 tane çocuğm var herşeyi anneö gil yapyo annem gil mecbur dğl kaynanam gil almak zornda ve bi çorap bile almadılar madem herşeyi biliyolar torunlarnza bşyler alsaydılar biz malız ya..
0 oy
tarafından

Bi anlik sinirle mi soyledin acaba benslde mi desem ki :angel: benimkide her hastaneye gittigimizde takiliyo sanki gezmye gidiyoz biz:D

(84 puan) tarafından
Yok valla sinirle dğl cnm çok ciddydm ve sevmedğmi hep söylyorm kaynanamdan nefret ediyorm kaynanamn derdi yemek sanki bizm içnmi geliyo eşimede dedim annen yemek içn gelyo bzm içnmi gelyo ddm derdi yemek ddim eşimde yicek tabi ddi benim sinir hoplamazmı :)
0 oy
tarafından

Kiz resmen kışkırtıyorsun :))) kendin vereceğin tepkiyi eşinden niye bekliyorsun :D

(84 puan) tarafından
Yok yani eşimin canını çok skyorm olmayacak laflar söylyorm ama anlamyorm nasl katlanyo bana ben haklym ozaman:)
tarafından
Hahaha :)))) ne güzel işte kız
0 oy
(337 puan) tarafından
Aynı şey eşimle bende de var bende eşime annenden nefret ediyorum dedim daha kötü şeyler de yaptım ben olsam bende bosanirdim ama eşim hep birşey olmamış gibi davranıyor bende eşimi çok seviyorum ve onu sevdiğim için ailesine katlanmiyorum çok şey yaşadık neyse eslerimizin huyu aynıymış galiba bizim nefretimizi kaliye almıyor lar
(84 puan) tarafından
Aynen ama bu kaynanalar nye böyle
(337 puan) tarafından
Valla benim kaynanam oğlunu sevmiyor artık oğlu da bunun farkında annelik nedir bilmeyen den kaynanalik beklemiyorum ben artık hakkında da konuşmuyorum eşim mutlu olsun da gerisi boş annesi ni görmüyoruz bile 10 ay oldu kadın oğlunu bir kere aramadı bile
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Bu dediğini de dersen eşine kesin boşanır he.. Kuzum demekki farkında adam ailesinin nasıl olduğunu şimdi sana haklısın ailem böyle dese olmaz aileye laf söyletmek istemez kimse ee haksızsın derse de yolu boşanmaya gidiyor adam akıllı..  
(84 puan) tarafından
Bn ddm ya eşime annenin babanın ne mal olduğunu biliyon ama neyse ddm
(9,651 puan) tarafından
Her konuda boylemidir?
(84 puan) tarafından
Nasl yani cnm
(9,651 puan) tarafından
Her tartışmanızda konu farketmeksizin haklı haksız görmezden mi gelir bisi yokmuş gibi mi davranır
(84 puan) tarafından
Evet hep öyle
0 oy
(757 puan) tarafından

Sen kaşıniyon sanki :D

(84 puan) tarafından
Yok kız 2 ay oldu doğm yapalı artk içimde bşy tutamyorm kaynanam bakmadı bna
(757 puan) tarafından
Yok kiz onu demiyom adam sesini cikarmiyo isde daha ne istiyon :)
(84 puan) tarafından
Çıkarmıyo valla bu nasl adam bn anlaamadm benmi haklym ondan heralde
(757 puan) tarafından
Simdide. Git de sen nasil adamsin anani savunmuyon bide bundan kavga cikar :)
(84 puan) tarafından
Sen bakma o kıyamaz annesine ztn amaaann ne mal olduğnu bilyorm ya o yetr
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Agir laf gerckten bi erkk icn annesine laf  solemek ama hakaret etmemissin sevmiorm demissin ondan belkide tepki vermemesi hakaret yok sonucta kmse kmseyi sevmek zorunda degl
(84 puan) tarafından
Kaynanamda sevmyo ama eşimn yanında kızım diye ölüşü yokmu beni bitiryo ama yok öyle eşim farknda değilse bn herşeyi söylerim yalakalk yapmsn deli oluyorm yalak işte
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Su an sen esinin  hicbir sey olmamış  gibi davranmasından mı yakiniyosun ben mi  yanlis anladim
0 oy
(30 puan) tarafından
Böyle ufak sebepten dolayı boşanmayı düşünmek de ne ?cok enteresan insansin
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ne guzel canm aciksozlusun esinde bisey demiyomus bizde öyleyiz bazen sinirlenirim ailesiyle ilgili cok konusurum esime hic ses etmez tmm karicim bosver melegim der beni oyle susturur :)) ama o konussa benm ailemle ilgili ben neler yaparim neler :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 681 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,015 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 499 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.