0 oy
556 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (757 puan) tarafından
Hamileyim yavaş yavaş bu işi bitirmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukari çıksın ulan bugun postkara kimse bakmiyor ha
(757 puan) tarafından
Nerede bu millet acaba
(22,060 puan) tarafından
Ben yokumda ondan knka :Dddddddddddd
0uhahahahaahahahaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım birden kesme sakın hem sana zor olur hem bebişine önce gündüzü kes oyala sakın verme gece gece emsin 1 ay zaten sütünde azalır bu sürede bu arada biberona alıştır ben iki oğlumuda böyle ayırdım 

Bizim gelinde salça sürdü göğsüne iki günde bıraktırdı ama 2 yaşındaydı seninki etkilenmez belki salçadan
(757 puan) tarafından
İnşallah canım yaa bir de biberona alıştırma aşamasındayım bazen içiyor bazen içmiyor
(7,911 puan) tarafından
Lütfen göğsüne bir şey sürme cocuguna kötülük etmiş olursun
(757 puan) tarafından
Mihrace zaten küçük sürsem de anlamayacak o yüzden azaltarak yapacağım
(7,911 puan) tarafından
Benim ablamın sütü coktu kız sagmaktan kolları ağırrdi bebeği ilk aylar ikişer kilo almıştı 9 aylıkken hamile kaldı  üç ay emzirdi ve sütü aşırı azaldı .  Bebeği yaşını geçtikten sonra da kesti . Bence acele etme oluruna bırak biraz . Allah yardımcın olsun
(757 puan) tarafından
Çok teşekkürler canım benim ama korkuyorum karnım şiştikten sonra daha kesilmezse çok zorlanırım
0 oy
tarafından
İlk önce yavaş yavaş azalt sonra kes yoksa çok zor ölü 5 kez 4 olsun  4 de 3 yap sonra 2 sonra 1 sonra da yok ve seveceği seyler yedir gögüsünede biraz tatsız şeyler sür
(757 puan) tarafından
Gündüz sadece uyutacağım zaman emziriyordum öyle uyuyor çünkü o yüzden nasıl yapacağım şimdi sallayarak mı uyutacağım
tarafından
Senin durum farklıymış uyutmada önce iyice doyur gecede nesquite sütle içir seveceği bir şey bul gögüsüne salça hoşlanmayacağı şeyler sür bırakır inşallah sağlıkla
(757 puan) tarafından
Aynen canım inşallah en kısa zamanda hallederim dua et benim için ☺️
(7,911 puan) tarafından
Göğsüne neden hoşlanmiycagi şeyler sürsün . Çocuk doğar doğmaz ilk orayla tanıştı korktu oraya sığındı açıktı orda doydu annesini özledi orda mutlu oldu canı sıkıldı orda keyiflendi . Siz şimdi bir hareketle orayı tü kaka yapacaksınız
0 oy
(29,597 puan) tarafından

Bilgim yok  uzme kendini Rabbim.kolaylik verir.

(757 puan) tarafından
Allah razı olsın canım inşallah
0 oy
(1,945 puan) tarafından
10 gün önce kestim ucuna kara çaldım bi daha da yaklaşmadı oğlum kara çalmak zorundaydım çünkü 20 aylık ve artık bıkmıştım. Zaten tesadüf oldu bugünde gebelik testi pozitif çıktı.
(757 puan) tarafından
Maşallah canım benim kız daha küçük anlamaz kara bişey sürsem
(1,945 puan) tarafından
Evet anlamaz boş bırakma daima birşeyler ver yesin eline
(62 puan) tarafından
Kara çaldım ne kiz
(757 puan) tarafından
Yani canım siyah bişey sürmüş
(1,945 puan) tarafından
Likit çaldım yani
0 oy
(453 puan) tarafından
Hiç kesme canım 8 aylıkken hamile kaldım 4 5 ay emzirdim bi yaşına geldi saüt azaldı sonra kızımda yavaş yavaş bıraktı süt ğelmeyince Şuan 2. kızımıda doğurdum şükür
(757 puan) tarafından
Maşallah canımm aynı durumdayız. Ya bırakmazsa o zaman iyice halsiz düşeceğim zamanlara denk gelecek o zaman daha zor olur diye düşünüyorum
(453 puan) tarafından
Bırakıyor canım süt gelmedigi zaman napıcak mecbur bırakcak hem ben hem kızımı üzmedim çok iyi oldu banada bence öyle yap
(757 puan) tarafından
Ben de çok üzülüyorum zaten. Ben de ilk başta emzirme taraftarıydım somra çevremdekiler kes falan dedi kafam acayip karışık
(453 puan) tarafından
Banada dediler canım ben yapmadım dediklerini
0 oy
(114 puan) tarafından

image

bunu görmüştüm canım burda işe yarar inşallah

(757 puan) tarafından
İlk kez görüyorum canım nasıl yapacağım emzirirken mi yoksa sürekli mi okuyacağım
(114 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ama anladığım kadarıyla anlatıyım canım emzirirken olmaz çünkü göğsün açık olacak Kur'an'dan bir sure okuyacaksın sonuçta emzirmeden önce güzel abdestini al sütten kesmek niyetiyle oku canım sonunda da yine duanı et. Alttaki beytide sureyi okumadan önce bir kağıda yaz bebeğinin  üzerine as yinede bi araştır canım yer gök duayla bunu paylaşan arkadaş bi posta atmıştı ordan gordum.
(757 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Gündüzleri ek gıdayı artırıp sadece yemekle besledim çok isterse bi iki defa verdim gece istedikçe vermeye dewam ettim. Iki haftaya kolay bi şekilde biraktrdim kestim sütten  gecede ik8 gün ağladı unuttu sonra 
(757 puan) tarafından
Peki gece uyanması azaldı mı
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Kesmen icin bir sebeb yok bence canim bende hamileyim doktor emzirmeye devam et dedi 3 aylik hamileyim birde zaten oncekine gore baya azaldi süt yavas yavas kendi gidecek dedi
(757 puan) tarafından
Evet cankmbana da öyle dedi ama gece kalkmalarımı azaltmak istiyorum
(2,924 puan) tarafından
Ek gida aliyodur canim gece uzerine düsüp uyutmadan once guzelce yedir kalkmaz oylr fazla
(757 puan) tarafından
Gece yatmadan muhallebi yapıyorum ama nafile kalkıp emer 2 saatte bir. Doktoruma danıştım meme alışkanlıktır onu istediği için kalkıyor aç olduğundan değil dedi
0 oy
tarafından
Küçükler ya çabuk inutuyorlar cnm  önce gündüz  sayısınıazalt sonra gündüzü kaldır tek gece emzir sayılarını azaltarak sonrada bitir artık .
(757 puan) tarafından
Öyle yapacağım teşekkür ediyorum
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Ben salça sürdüm emmedi canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 285 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 116 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 153 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,049 soru

23,659,180 cevap

308,890 kullanıcı

...