Selam kizlar nerden başliycami inanin bilmiyorum bir kez daha bu konuyla ilgili post acmistim uzun zamn once bu ikinci postum söyle soyliyim
Beim kaynanam ikinci evliligi butun cocuklari ilk evliliginden 4 kiz 1 erkek baska uvey kayinpederimin de hep kendi cocuklari 3 tane cocugu var 2 kiz bir erkek 20 senedir evliler ben esimle evlendim aradan bir zamn gecti benim ablam evliydi boşandı bir de oglu var kayinpederimin ogluyla evlendiler yani eltim oldu ablam bi nevi neyse ablamin kaynanasi var yaşli hasta bide kayinpederimin annesi yatalak onlara bakiyor harabe bir evde oturuyolar ayni sehirdeyiz hatta evler yakin sayilir birbirine ablamla abim kaçarak evlendiler 2 sene olucak benim annemler falan barışti eskisinden daha iyi aramiz annemlerle 3 ay sonra baristilar benim dugunumde sıkıntiliydi bende babamlarla konusmuyodum ikimiz beraber baristik neyse uzatmiyim zaten çok uzun bir mesele ve karışık.
Ablamin ilk geldigi gunden beri benim kaynanam hic huzur vermiyor ne ona ne bana teee eski mevzular falan acildi birsuru sey yasandi ablama drdiki kaynanana anne demiyceksin bana anne diyceksin falan dedi ablamda ik başlidir hayir dedi benim kocamin anasi o ben ona anne derim sana niye diyim demiş normal olarak ordan o ona anne diyo diye kinlendi ablmala biz çarsiya cikiyoruz kimseye soylemeden ertesi gun ariyo siz carisya gitmissiniz gezmissiniz dogrumu he diyorum dogru sonra ablamla bir sey konusuyoruz aradan azamn geciyo yine siz boyle boyle konusmussunuz ablam ne bicim insan edepli olsun falan laflar soyluyo inanin cok samimiyim ablamin tek bir hatasi yok yaptigi seyler de ablam geri baba evine donsun diye atmadigi iftira yalan kalmadi sebebi de mal davasi kaynanamin nikahi yok resmi nikahi obur kadin vermiyo bizimkide biliyoki hic bir mal alamiycak bunun derdine dustu ablam abimle nikahli butun tarlalari evi ablam alicak diye mal davasina dustu,
Sonra en sonlarda ablmin yanina gitmis bu agzina ne gelirse saymis sayisitirmiş orosbusun da kahbesinde falan ablamda susmamis ben 1 cocugmla orospuysam sen 5 cocugunla orosbusun demis sonra sac bas kavga etmisler o ona vurmus o ona ablam bu konuda el kaldirmak ko usunda sonuna kadar suçlu ne olursa olsun kaldirmamasi gerekirdi ama resmen dovsun beni diye uğraşmis cocugunu oldururum deyince dayanamamiş.
Sonra ben esimle konustum ne zmn kkoussak hep annesi hakli ablamdan nefret ettirdi annesi o kadar zor gorusuyorunki ablamla cok zoruma gidiyor esim annesinin nasil biri oldugunu bile bile onu savunuyor. 2 kez evi terk ettim geri getirdi yalvardi yakardi,
Benim bide gorumcem var 30 yasinda ablam kacip gdiginle ablamla konusmadi sadece abimle konusuyo ablamda dedi ki sen benimle konusmuyosan kocamla da konusmiycaksin ben sana hicbirsey yapmadim anam babam bile senin kadar küsluk yapmadi bana kaçtım diye neyin kini bu dedi ordan kaynanam bu lafi aldi senin ablan ne demek istiyo kizima çamur atti kocasiyla arasinda bisey var demeye getirdi evet zamaninda oldu ama bitti gibi dedi kendi agziyla her defasinda kizini one surdu ke di kizinin adini kendi çikardi esim daha cok ablma kinlendi.
Simdi o kadar cok laf cikartiyo ki arkamizdan yuzume guluyo arkmamdan ablamla ilgili seyler soyluyo bıktım artik ablam benim evime gelemiyor ben oraya ayda yilda bir saatli gidiyorum anca goruyorum yigenim bana cok duskun ondan ayri kalmak zoruma gidiyo ne yaptiysam olmadi simdi hamileyim hele hic kaldiramiyorum cok ince dusunur oldum benim yerime koyun kendinizi ne yapardiniz
Kocam gercekleri goremiyo ben dogrulari anlatiyorum anasi yalanlarla dolduruyo dolduruyo bu sefer ben hic birsey anlatamiyorum bu boyleymis idyorum hayir oyle ddegimis diyo kafayi yicem buna nasil son verebilirim he bide ben bisey deyince kaynanama kizlari yani görümcelerim aarya giriyo soyletmiyorlar bi laf bi tek en buyuk gorumcem var o beni anliyo anasina bagitip cagiriyor cok uzun ve karisik oldu hakkinizi helal edin daha neler neler var inanin herkesin boyle dertleri varmi yoksa ben mi bitek cekiyorum diye dusunuyorum bazen insallah anlamişsinizdir karışık ama