0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne gibi sıkıntılarınız oluyo ne gibi avantajları oluyo eşe burda ne düşüyor akşam mesela kaçta eve geliyo kaçta gidiyo size vakit ayirabiliyo mu tatile cikabiyomusunuz

5 Cevaplar

0 oy
(28,953 puan) tarafından

Soruyu cevaplayanlara Allahtan sabir konu sahibine bol dinlemeler diliyorum

Ahiret soruları dizmissiz giz resmen:D

tarafından
Napiyim eşim mutahit olmak istiyo ben istemiyorum beni kesinlikle dinlemiyo bende aklimdakileri ona soramadım size bari sorruyum
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından
Bir tanıdığımız var canım adam ev yüzü görmüyor ama o şehir dışında iş aldıkları için sürekli yollarda geçiyor 
tarafından
Allah sabır versin o zaman bana eşim mutahit olmayı düşünüyo da ondan sordum
(530 puan) tarafından
Durumu çok iyi zenginler ama adam ev yüzü görmüyor o kötü
tarafından
İşte ben bunu istemiyorum para olsa ne kocam yanımda olmadiktan sonra ama kocam şehir içi çalışacak inşallah Allah hakkınızda hayırlısını versin
0 oy
tarafından
Bir tanidigim vardi. Orda burda iş yapa yapa evini boşladi. Sonrada bir nataşa bulmasinmi. Buldu. Karisini cocugunu terk etti nataşasiyla kaçti. Simdi ne var ne yok satip o karı ile yiyor Allahim ıslah etsin. !
tarafından
Sen sordun bende soyledim kuzum. :)
tarafından
Bayıldım yoruma çok güldüm kusura bakmayın :)
tarafından
Amin inşallah benim eşimde mutahitlige geçmeyi dusunuyo ondan sordum ve ben istemiyorum da
tarafından
:) sorun degil.
tarafından
Hayrlisi neyse o olsun insallah.
0 oy
(3,676 puan) tarafından

Abim mütayıt paraya para demiyor villalarda yasıyor bizle pek görüşmüyor malum fakiriz :D ailesi ile iyi sükür gerisi de beni ilgilendirmez

Esimin dayı oku var oda zengin oldu ama karı kıza bakıyor 

Aslında mütayit olmanın özellıgı yok insan olması yeter belırlı SAATLERI yok ama evde cok kalaniliyorlar hatta evde yatıyorlar

tarafından
Ben karısı olmak benimle gorusmeyecekse paranın olmasının hiç anlamı yok benim için bana da vakit ayirmazsa diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Arkadaşımın eşi sadece ev gezdirmeye çıkıyor yaptıkları evleri gösteriyor durumları iyi fakat eşinde iş yok kızın burnundan getiriyor 
tarafından
Valla bilmiyorum durum iyi olsa ne burnumdan getirrse hayırlısı inşallah eşim mutahit olmayı düşünüyo da
tarafından
Durumunuz çevreniz varsa yapabilir tabi hayırlısı olsun hakkınızda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 253 göst.
0 oy
8 cevap 396 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 854 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Buse19 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy