0 oy
1,093 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Şanlıurfa viransehirden araba calms Mardin'de yakalanms viransehirdeki cezaevinde tutukluymus bir ay sonra mahkemeye cikicak cezası belirlenicek ben de bugün kızımı yanıma alicam esim içerde şuan maaşını yada yardım alabilirmym herhangi bir gelirim yok aileside yanaşmıyor adliyeye yada kaymakamlığa gitsem tutuklu olarak başvurma hakkım varmı acaba cezası bı ay sonra kesinlesicekmis ayriyeten açıktan izinli olarak çıkmıştı ztn orda üç gün yaticakti şimdi yeni suç işledi muhtemelen dosyaları birleştirilir 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aaa canım geçmiş olsun 
tarafından
İns hiç çıkmaz ordan sekiz yıl yatti akillanmadi çalışıp ailesine bakicana yine hırsızlık yaptı bilmiyodu nereye girse tutup çıkaracaklarni
tarafından
Ayyy yavrunuza üzüldüm canım neden sorunu ne eşinin canim ya
(7,605 puan) tarafından
Sen bu pisliğe nasıl bulaştın kardeşim ya çok üzüldüm rabbim kurtarsın inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Basvur canim yardim ederler onune gelen her yere basvur bizim komsu vardi esi cezaevinde o bir suru yardim aldi esya ev nakit
tarafından
İns banada yardımcı olurlar
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun, bağlı bulunduğunuz muhtarlığa gidip durumunuzu anlatın fakirlik belgesi verecektir onunla kaymakamlığa gidip başvuru yapın o şekilde hem gıda hem çocuklar için giyim hemde 3 ayda bir 800 tl ye yakın bir ödeme yapılıyor.. Allah yardımcınız olsun inşallah 
tarafından
Amin ins cnm
0 oy
(48 puan) tarafından
Canim sen mardin merkezde misin yoksa midyat falan mi
tarafından
Mardin Kızıltepe de oturuyorum canim
0 oy
tarafından
Eşini Allah ıslah etsin terbiye etsin inşallah. İçerde akıllanır da evine çoluğuna çocuğuna sahip çıkar belki. 
0 oy
tarafından
O cezaevindeyse sende çocuğunu ql evinde otur canım 
tarafından
Çocuğuma bakmam için yardım bağlamam lazım cnm
tarafından
İnşallah bağlanır kaymakalmik valilik dernekler hespine başvur. Israrcı ol. İnşallah işini yoluna koyarsın
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Canım yaaa  .akılanmamis mi bu adam daha öncede ceza evinde yatti  
tarafından
Ztn açıktan yine dosyası gelmişti izinli çıkmıştı koronadan dolayı yeni suçtan yine girdi
(1,265 puan) tarafından
Tı tı tı Allh akıl fikir versin
0 oy
(33 puan) tarafından
Canim benim.esim gardiyan ona sordum mahkum aileleri yardim alabiliyomu diye evet esinin cezaevnde olduğunu belirten bir belge alacaksin cezaevnden ayrica muhtardan fakirlik belgesi alip ilcede oturuyorsan kaymakamliga ilde oturuyorsan valilige başvuruyorsun onlar yardim ediyorlarmis sen bi araştır yine bunlari bunlari yap insallah yardimci olurlar sana 
tarafından
Eşine sorarmisin cnm eşi acikceza evinden izinli çıkmış yeni hırsızlık suçu işlemiş tutuklu olarak kapaliya girmiş bı ay sonra yeni mahkemesine cikicak bu sekildede belge alabilirmiyim ztn hukumluydu üstüne yeni suç işlemiş daha bunun cezasi belirlenmemis
(33 puan) tarafından
Farketmiyormus canım suan bulundugu cezaevyle irtibata gecip cezaevnde oldgnu gösteren belge isteyin verirler büyük ihtimalle onunla basvuru yaparsn. Hatta cimere falan yaz o belgeyle hem valilige hem sosyal yardimlasma kurumuna hem belediyeye git başvuru yap yardm ederler canim
tarafından
Şuan o Viranşehir ceza evinde ben mardindeym oraya gitme imkanım yok nasıl alicamki o belgeyi
0 oy
(175 puan) tarafından
Başvuruda bulun canım görümcemin eşide ceza evinde o yardım alıyor 
tarafından
Ne kadar alıyor
0 oy
(114 puan) tarafından
Canım aile ve sosyal yardımlaşma yerleri var oraya git bizim komşumuz iki çocuklu eşi cezaevinde aylık 800 lira alıyordu bir kaç ay önce şimdi artmıştır belki dilekçe yazılıyor orda birkaç belge istiyorlar sen git canım onlar söyler gerekeni Allah yardımcın olsun
0 oy
(50,775 puan) tarafından
boyle insanlar evlenmesin yA Allah yardimsin olsun canim ne oldu ev isi

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 984 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,073 göst.
12 Şubat 2024 Aile kategorisinde Sv tht (355 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 2,698 göst.