Kızlar hepinize cok cok tesekkur ederim oglumun atesi vardı sabah bende gotur elım cekıme ıcım rahat giderim bu halde bırakamam dedım sabah gittik kulakları ıltahap olmus atesin dusurmek ıcın serum ve yemek yemedıfı ıcın takviye yapalım dedi kendi doktoru oldugu ıcın bende kan tahlilleri e de felan bakar mısınız gıdıcez dedım tamam dedi damar yolundan kanınalırlar dedı indik neyse esimin kucagın da almaya basladılar ben aglıyordum esım ben tutarım dedı yarıya geldik esım kotu oldum dedi hemsıre agzına seker verdi sen cık biz tutarız dedı ben de kayranın yanındaydım birden koridor da herkes kosustu adam bayıldı diye sokra hemsıre geldi bayılan eaınız sanırım dedı kostum cocugumu bırakıp kayra aglıyor anılı kaldırmışlar sedyeye babama da gelme demıstım ben aglıyorum babamı aradım gel diye hangi birine klsacagımı sasırdım cekımı salı gunune aldık ikisinde dinleniyor ama ben hıc ıyı degılım cok kotu oldum dualarınız ıcım hepinize cok cok tesekkur ederim ve ates ıcın ne yalmam6lazım ılaglar VS nasıl kac saatte veriyim hıc bilmiyorum doktorun dediklerini de duymadım6bıle o an :(