0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hepinize cok cok tesekkur ederim oglumun atesi vardı sabah bende gotur elım cekıme ıcım rahat giderim bu halde bırakamam dedım sabah gittik kulakları ıltahap olmus atesin dusurmek ıcın serum ve yemek yemedıfı ıcın takviye yapalım dedi kendi doktoru oldugu ıcın bende kan tahlilleri e de felan bakar mısınız gıdıcez dedım tamam dedi damar yolundan kanınalırlar dedı indik neyse esimin kucagın da almaya basladılar ben aglıyordum esım ben tutarım dedı yarıya geldik esım kotu oldum dedi hemsıre agzına seker verdi sen cık biz tutarız dedı ben de kayranın yanındaydım birden koridor da herkes kosustu adam bayıldı diye sokra hemsıre geldi bayılan eaınız sanırım dedı kostum cocugumu bırakıp kayra aglıyor anılı kaldırmışlar sedyeye babama da gelme demıstım ben aglıyorum babamı aradım gel diye hangi birine klsacagımı sasırdım cekımı salı gunune aldık ikisinde dinleniyor ama ben hıc ıyı degılım cok kotu oldum dualarınız ıcım hepinize cok cok tesekkur ederim ve ates ıcın ne yalmam6lazım ılaglar VS nasıl kac saatte veriyim hıc bilmiyorum doktorun dediklerini de duymadım6bıle o an :(

14 Cevaplar

+1 oy
(7,480 puan) tarafından

Cok gecmis olsun canim. Rabbim yavruna esine sifa versin. Sende dikkar et hepsi gecer karnindaki meleginide dusun.  Rabbim bidaha yasatmasin.

Ilaclari alırken eczaci demedimi kullanimi canim. 
tarafından
Amin canım hıc bırsey duyamadım ki bıtmıs durumdaydım
(7,480 puan) tarafından
Canim e nabiz varsa ordab receteye bakabilirsin dozu kac kere kullanacagin yazar
tarafından
Aa dıgru canim cok cok sahol ıyıkı hatırlattın
(7,480 puan) tarafından
Ne demek canim ise yarasin yeterki❤
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim sifalar versin canim ya
tarafından
Amin canim amin
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Öncelikle çok çok geçmiş olsun dönüşümlü ateş düşürücü vermişse 4 saatte bir yok eğer tek ilaç vermişse 6 saatte bir verebilirsin diğer ilaçlarda eczacı üstüne yazmıştır sabah öğle akşam diye....

ALLAH şifa versin canım 
tarafından
Allah razı olsun canım cok sagol
0 oy
(122,569 puan) tarafından
Oof cok gecmis olsun
tarafından
Sagol sevdam sagol
0 oy
(879 puan) tarafından
Canim çok geçmiş olsun nazar değdi herhalde size yaaa Allah sifanizi versin kuzum
tarafından
Sabah sabah ne oldu anlamadım valla canim amin ınsallah
(879 puan) tarafından
Bunda da vardır bı hayır kuzum sıkmayın canınızı moralinizi bozmayın rabbim sifalarini verir kan sonuçları çıktımı kayranin kuzum
tarafından
Yok canim idrar frlan veremedik esım oule olunca yarın hepsını halletcez ınsallah
(879 puan) tarafından
Tamam kuzum haberdar etmeyi unutma tatli canınızı sıkmayın çok geçmiş olsun
tarafından
Yarın yine yazarım canim Allah razı olsun
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Benim kızımda iltihap vardi kulağında 2 tane damla vermişti kuzum sabah öğle akşam 3er damla damlatiyordum korkma damlalardan snra hemen geçiyor eczaneci yazar ztn kullanım şeklini tekrar geçmiş olsun cnm
tarafından
Ates yaptı mı peki canim cok cok sahol
(22,072 puan) tarafından
Evet ateşten duramazdı kuzum ay çok kotu oluo inslh hemen geçer sizinkide
tarafından
Insallah canım ya agzına lokma koymuyor hep aglıyorum :(
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
tarafından
Amin kuzum amın ınsallah
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Rabbim tez zmnda sifa versin insaAllah 
tarafından
Amin canim ınsallah
0 oy
(28,788 puan) tarafından

Rabbim sifa versin uzme kendini hamilesin bide dikkat et

tarafından
Ah yıkıldım kuzum yıkıldım napcagımı sasırdom
(28,788 puan) tarafından
Sakin ol evvela derdi veren Allah dermanida verir
tarafından
Amin ınsallah canım ınsallah
0 oy
tarafından
Canım çok geçmiş olsun üzüntü stres yapma ikisi de iyi olacak inşallah bak benim iki kızım ve Eşim 3 ü de şuan hasta antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları kullanıyoruz hatta eşim dün gidip test yaptı acaba Allah korusun korona fln mıyız diye ama mecbur dua edip güçlü durmaya çalışıyorum çünkü onların bana ihtiyacı var onlara bakıyorum o yüzden sende güçlü dur ve hamilesin kendine dikkat et benim bebeğimde kulak iltihabı var şuan antibiyotik veriyorum inşallah geçer bakalım sende üzme kendini. 
tarafından
Ah csnım benım cok sahol ama cok kotu oldum birden ıkısı birden boyle olunca sastım kaldım :(
tarafından
Haklısın canım o an korkmuşsun ama geçti çok şükür Allah birdaha yaşatmasın.
tarafından
Amin canim amin ınsallah
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin kuzum ❣❤
tarafından
Amin canim ınsallah
tarafından
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun ❤️ 
tarafından
Sagol canim ❤️
0 oy
(50,850 puan) tarafından
geçmiş olsun canim ilac icin eczanede yazarlar ustune doktrun dedigini.

antibiyotik hemen etki etmiyor biraz sabretmen lazim lnsallah hemen düşer atesi kuzumun. 
tarafından
Insallah kuzum ınsallah coknsagol ıcım yanıyor sankı:)(
(50,850 puan) tarafından
normal canim çocuk bu rabbim gecici hastalık versin anne yüreği dayanmıyor tabiki dışardan konuşması kolay oluyor
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Kuzum benimm onceki postunu gormemistim hic :( cok gecmis olsun canimm sen bari güçlü dur rabbim sifa versin yapabileceğim birsey var mi
tarafından
Amin canim amin ınsallah Allah razı olsun kuzum dusunmen yeter

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 547 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 477 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 351 göst.
5 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu