0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (2,020 puan) tarafından
Kizlar bir yakınım 2 yil once tuplerini baglatmis, bugun konuştuk adetim 6 gun gecikti falan dedi bikac gun daha bekleyecek eger sdet olmazsa kadin doguma gidecek , acaba boyle bir durum soz konusu olabilir mi hamile olma ihtimali varmidir

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
çok düşükte olsa bir ihtimal var
(2,020 puan) tarafından
Sagol canimm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annemin bağlı 21senedir olmadı kardeşim fln . Bide iki türlü baglama varmış sanırım .kiminin birleşiyormus
(2,020 puan) tarafından
Anladim canim valla bilemedim ya
tarafından
Baglatmayi mi düşünüyorsun. Annemin sağlık sorunlarından kanamalı doktor baglamazsam bidaki doğumda çocuk alırsın karını toprağa koyarsın demiş.babam da 3tNe oldu bağlayın demis
(2,020 puan) tarafından
Yok kuzum cok sukur ben daha yeni evliyim ilk gebeligim oyle bir düşüncem hic olmadii, bir tanışım 2 yil once baglatmisti ama adeti gecikmis dedimya 6 gun. Bizimde kafamiza takildi acaba ihtimal varmi diye.ondan sordum
tarafından
Atlamışım canm yazıyı k.bakma
(2,020 puan) tarafından
Estagfurullah kuzumm
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Tüp bağlamada imkansız, sprailde imkanlı diye biliyorum hamile kalma.
(2,020 puan) tarafından
Ya bilmiyorum canim netten baktim dusukte olsa bir ihtimal varmis oyle yaziyor ama tabi emin olamadim.bide pek bilmiyorum bu tarz konulari
(7,941 puan) tarafından
Hiç bir şey imkansız değildir Allah diledikten sonra .  Birini duymuştum baglatmis peşine hamile kalmış doktor inanamamis kendi ellerimle bağladım nasıl oldu diye . Çocuğun bütün masraflarını üstlenmiş özür olarak
(2,020 puan) tarafından
Doğrudur canimmm tabiki imkansiz diye birsy yok
(1,945 puan) tarafından
Diye biliyorum ekledim cümlenin sonuna yani kesin olarak konuşmadım :)
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ben hamile kalan birisini duydum cnm
(2,020 puan) tarafından
Dogrudur kuzumm bakalim tanistan haber bekliyorum o da 2 gune adet olmazsa gidecek kadim doguma
(3,270 puan) tarafından
doktora gitmek yerine evde test yapsa hemen belli olur cnm sonra neden olmuyorum diye gider ama gebelik olup olmadığı kuşkusu kalmaz en azindan
(2,020 puan) tarafından
Kuzum dusunmuyordu hicc sanirim o a korkudan yapmiyor hayirlisi bakalim artik
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Benim annem 35 sene önce baglattı. Ablam 12 sene önce  gelinimiz 6 sene  önce ı. Bende 2 ay önce bagalttım. Benim cevremde hamile kalan yok. Arkadaslarım ında bircogu baglattı onların cocuklarıda büyük
(2,020 puan) tarafından
Anladim canimm tesekkur ederimm
0 oy
tarafından
Tüplerini yaktirmış ise olmaz ama.baglatmis ise bi ihtimal
(2,020 puan) tarafından
Yaktirmayla ilgili birsy demedi kuzum sadece baglatmistim dogumdan sonra dedi
0 oy
tarafından
Olabiliyor canım nasipte varsa sen ne yaparsan yap allah sana o çocuğu verir 
(2,020 puan) tarafından
Dimi kuzumm hayirlisi olsun o zaman bakalim :)
tarafından
Öyle tabi rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin Inşallah ") yaşı kaçtı belkide menapoza girdi oda bir ihtimal
(2,020 puan) tarafından
Amin canimmm, yasi daha 32 menopoz olacagini sanmiyorum :)
tarafından
Bizim komşu 35 yaşında menapoza girmiş bazen olabiliyor ama inşallah değildir bebektir "D
(2,020 puan) tarafından
Ayy bakalim hayirlisi artikin gelen bereketiyle.gelir zaten :D
0 oy
(7,481 puan) tarafından
Valla benim ablamın 10 seneden fazla bagli. Gecenlerde bulanti falan olmus hamilelik belirtileri yasadim dedu doktora gitmis. Doktor imkaniz değil demis canim. Rahim bi sure sonra kendini yenileyebilir bagli bile hamile kalinir demis. Oyuzden kimse  boşuna gunaha girmesin bence:))))
(2,020 puan) tarafından
Dimi canimm haklisin :))
(7,941 puan) tarafından
Sanki onlar baglatti diye Allah , alinlarina yazdığı çocuğu vermekten vaz geçecek . Çok cahilce bir işlem.  Çocuk sahibi olmak ya da olmamak bizim elimizde olsaydı tüp bebek kuyruklarında o kadar insan olmazdı .
(7,481 puan) tarafından
Kordon  bağlatıp spral taksa ustune eside korunsa Rabbim bi cocuk nasiip edecekse hic bise engel olamaz. Gunaha girildigi ile kaliniyor maalesef.
(7,941 puan) tarafından
He sanki onların aldığı önleme Allah'ın gücü yetmeyecek ya da onlar baglatti diye rabbim vermekten vazgecirecek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 155 göst.
11 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 390 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebek3434 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.