0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (17,064 puan) tarafından

Dün kayinbabam yandı diye post açmıştım. Eşim ambulansla birlikte hastaneye götürdüler. Kötü yandı diye malatyaya sevk ettiler. Parasız pulsuz tarla kıyafetleriyle eşim de malatyaya gitti. Dün öğlen bağa gidecem diye çıktı sonra kayinbabam yanınca eve bir daha gelemedi. Şu an malatyada. Yabancı il tanıdık kimse yok kalacak yer yok kayinbabama bişey olacak diye hastane kapısından ayrılamıyor. Kızım burda baba diye ağlıyor. Biz burda perişan olduk bi yandan kayinbabam iyileşecek mi diye bi yandan eşim orda tek başına sokakta. Allah'ım sen bize yardım et şafi isminle şifa ver babama. Az önce görüntülü aradı 2 dakika konuştuk. Daha doğrusu konuşamadık :'( ağzımı açsam aglicam. Ama dik durman lazım. Hem  çocuklarım için hem eşim için hem görümcem ve kaynanam için. Dünden beri gözyaşları dinmedi ağızlarına bir lokma girmedi. Eve geldim alel acele makarnayla tavuk çorbası yaptım yarim saat icin de 2 lokma yiyebilsinler diye yine yemediler. 2 gün ayrı kaldım eşimden yokluğu çok zor. Allah kimseye yasatmasin bu duyguyu.  Allah bütün şifa bekleyenlere şifa ailelerine de sabır versin.

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah sifa versin nasil yandi ki nasil oldu
(17,064 puan) tarafından
Bağa badem toplamaya gitti. Ağacın altında dikenli otlar vardı yürüyemedi otları aleve verdi sonra dumandan etkilendi. Kalp hastasıdır. Kalbi ağrıdı kendinden geçip yere düştü. Sonrs kuru otlar iyice tutuşunca yandı
tarafından
Ayyy cok kotu olmus ya  :(
(17,064 puan) tarafından
Evet canım öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim şifa  versin inşallah iyileşir
(17,064 puan) tarafından
InseAllah
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Amiiinnnn canım amin rabbim şifa versin. 
(17,064 puan) tarafından
Amin canım sagol
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Canim benim Rabbim yardım etsin inşâellah şafi ismiyle şifa versin kayınbabana. Çok geçmiş olsun
(17,064 puan) tarafından
Sağol canim allah razi olsun
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Rabbim.tez zamanda sifa versin insallah 
(17,064 puan) tarafından
InseAllah canım
0 oy
tarafından
Aminn çok geçmiş olsun kuzum Allah tez zamanda sifa versin inşallah ♥ 
(17,064 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Allah şifa versin tez vakitte kavuştursun sizi 
(17,064 puan) tarafından
Amin canım InseAllah
0 oy
(8 puan) tarafından
Rabbim  şifa versin eşinizlede muhabbetinizi artırırsın. Çok imrendim maaşallah. 
(17,064 puan) tarafından
Çok sağol canım benim allah razi olsun
0 oy
tarafından
Allah şifa versin tez vakitte kavuşun inşallah canım 
(17,064 puan) tarafından
Amin canım InseAllah
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kaç derece de yanık çok mu ağır 
(17,064 puan) tarafından
Kuzum hiç bilmiyorum durumu o kadar kötü ki doktorlar pandemiden dolayı fazla gidip gelip eşime doğru düzgün bilgi vermiyorlar. Tek bildiğimiz durumu kritik yaniktan dolayı sağ ayağını kullanamayabilirmis
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Amiinnnn canım rabbim tez zamanda şifa versinnn
(17,064 puan) tarafından
Amim canım sagol
0 oy
tarafından
Durumu nasıl  cnm
(17,064 puan) tarafından
Durumu kötü canım acıyı hissetmesin diye 2 gündür uyutuyorlar. Sağ ayağını da kullanamayabilirmis
0 oy
(125,076 puan) tarafından
Rabbim  tum hastalara şifa versin
(17,064 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ayrı kalmak çok zor bizde 2 sene ayri kalacaz eşimle 2 ay oluyor görmeyeli 

İzne gelmesini bekliyorum senede 1 yada 2 kere gorecem 

Annemgilde kalıyorum oğlumla çok zor çok
(17,064 puan) tarafından
Çok zor ya ben 2 güne dayanamadım sen dayanıyorsun. Allah sizi dr tez vakitte kavuştursun
(2,093 puan) tarafından
Mecbur canim eş goturulmeyen yerde tayin oraya çıktı içimi bı görsen ahh :(
(2,093 puan) tarafından
Aminn inşallah canim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 526 göst.
0 oy
9 cevap 612 göst.
13 Eylül 2019 Kültür-Sanat kategorisinde ..Hilal.. (3,187 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 247 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 335 göst.

407,235 soru

12,223,932 cevap

36,824 kullanıcı

...