Dün kayinbabam yandı diye post açmıştım. Eşim ambulansla birlikte hastaneye götürdüler. Kötü yandı diye malatyaya sevk ettiler. Parasız pulsuz tarla kıyafetleriyle eşim de malatyaya gitti. Dün öğlen bağa gidecem diye çıktı sonra kayinbabam yanınca eve bir daha gelemedi. Şu an malatyada. Yabancı il tanıdık kimse yok kalacak yer yok kayinbabama bişey olacak diye hastane kapısından ayrılamıyor. Kızım burda baba diye ağlıyor. Biz burda perişan olduk bi yandan kayinbabam iyileşecek mi diye bi yandan eşim orda tek başına sokakta. Allah'ım sen bize yardım et şafi isminle şifa ver babama. Az önce görüntülü aradı 2 dakika konuştuk. Daha doğrusu konuşamadık ağzımı açsam aglicam. Ama dik durman lazım. Hem çocuklarım için hem eşim için hem görümcem ve kaynanam için. Dünden beri gözyaşları dinmedi ağızlarına bir lokma girmedi. Eve geldim alel acele makarnayla tavuk çorbası yaptım yarim saat icin de 2 lokma yiyebilsinler diye yine yemediler. 2 gün ayrı kaldım eşimden yokluğu çok zor. Allah kimseye yasatmasin bu duyguyu. Allah bütün şifa bekleyenlere şifa ailelerine de sabır versin.
407,235 soru
12,223,929 cevap
36,824 kullanıcı