Kizlar durumlar nasill ? Biz bugun 18+5 olduk kizimla ve dun cok temizlik yaptigim icin heryerim agriyorr :( Hep dert dinlemeylim biraz da muhabbet edelimmm
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm, bnmde neredeyse iki aylık bi oğlum var gece gündüz uykusuzluk çekiyorum ama yinede annelik güzel ahh bir büyüse diyorm bazen, ah bi yürürse bi konuşsa diyorm öyle geçiyor günler :)
18+2 oğlum olacak ama temizlik yapmadığım sürece hiç ağrım sızım olmuyor çok şükür sadece oturup kalkarken zorlanıyorum biraz
BN sizin gibi temizlik falan ypmamiorm ztn ypsam eşim bana baya kızar kavga ederz heleki yptkdn snra bisi olsn çenesinden kurtlmm :) çünkü bana nrmlde pk bisi yaptrmz kndnj yorma is yaparken der hep saolsn düşük t. var bide hep bir süredr düşük t. ile yasiorm 10\5 is fln yapınca düşüyor kotu oluyorm:( İsinizi fln yapacak kdr iyi oldgnz için sanslisnz canım:) 16+3
Bizde bugün 19+1 olduk kızım hiç rahat durmuyo maşaallah rahmime habire baskı yapıyo bi yanda oğlum 3 gündür ateşli onla uğraşıyorum bu yandan yengem in anneannesi vefat etti gitti dayımla kalıyoruz bi yandan kaynim bizde eşim niye onuda arayıp yemeye ćagırmıyosun diyo bizde böyle iyiyiz yinede çok şükür sizde neler var nasıl gidiyo
1,488,511 soru
24,331,498 cevap
345,681 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın