Allahindan bul kaynana icimi yok nere dokeim.bure dokeim.anem.burda oglum 25 gunluk daha kirklanmadik 2 gundir mama yemeyi ostemiyo 70 gr yerine 30 iyiyor kocama cikip dedim anemde burda gelme geldi cadi kaynanam da bagriyo bana bir cocuk bakamiyorsun diyor kim bakiyor o coxuga sana dedi is vermiyorum ayagima ekmegimi getirirmis ekmegini kati allahindan bulsun boyle kaynanalar bende dayanamayip dedim bakiyorum daha nekadar bakim ben sana 9 ay is yaptim bir kes bile aferin demedin icimde cocukla yordum kendimi 25 gun bakti bana katiyor iy dedim ozaman artik hic te is yapmam sana dedim acan katican yapma ba kizim diyor istesende yapmam dedim kocam da susuyo ... yutmus gibi sanki kör hani gecelerimi terk etim bebek icin gece poposunu yikiyorum.kaka yaptiginda her 2 bucuk 3 sat arasi bebegi bakmaya kalkiyorum temizligimi yapiyorum ***** kaynanam sanki bana temizlik yapiyor da katitor kendi evini temizliyor birde sana is vermiyorum diyor o senin isin zaten henim hakim yok kucuk bebekle islerini yapim az aklini calistorsana 4 yildir evliyim hep ciraklik yaptim ona belkide anemin burda olmasi agir geldi ona gozlerinde kalsin benim islerim mahkeme duvari seni biliyorum bu yazdiklarimi admin silicek.icimi dokmek istedim yoksa cikip yolarim o kadini
1,487,552 soru
24,317,512 cevap
345,145 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın