0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
20 ağustosta doğum yaptm dün bebeğin göbeğini göstermeye sağlık ocağına gdicktk dha yolun yarısına gelmeden bi kan boşaldı üstüm başım asfalt heryer kan oldu görümcem dkşlern patladı acil hastaneye dedi apar topar hastaneye geldm meğerr içimde bebeğin parçası kalmş o kanama yapmş bde bna ilaç vermeleri lazımmş onuda vermediler enfeksiyon var dedi doktor dün saat 3te ameliyata alındım kürtaj yapıldı resmen belden aşağı uyştrdular bde yarı bayıltılar tekrar dikşleri söktüler tekrar diktiler dünden beri kaç serum antibiyotik yedm saymdm normal doğum yaptm dikkat edin sznde başınıza gelmesin yavrum da emmek için ağlıodu o şekilde bırakıp ameliyata gittim ağlamaktan durmdm Allah kmseye byle bsy yasatmsn 
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

1 cevap

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Yuh artık şikayet et o doktoru 
tarafından
Ettik zaten cnm baya parça kalmş dedi doktor
tarafından
Kizz ne kötü oldum.ben şimdi bence sikaytet etmelisin
tarafından
Dogumdan sonra 3   4 kere kontrol ediyolar hic mi fark etmediler
tarafından
Tamamen doktorun hatası Allah korusun zarar görebilirdin şikayet et çok geçmiş olsun
tarafından
Ettm cnm bde bni düşün 5 günlük bebeğim eşim bi yandan ağlıo bebek bi yandan o kadar korktum ki 15 dk sürmş ama bna bi yıl gbi geldi
(111 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun inşallah
tarafından
Kız ben normal doğum yaptım bebeğin eşi çıkmadı hemen düşmedi çok zorlandım onun için bida karnima bastirdilar falan doktor dedi o çıkmazsa zehirler bile en ufak bi parcasi kalmamalı dedi doktor kendi aldi
tarafından
Kontrole fln kmse çağırmadı onlar yüzünden enfeksiyon başlmş allhtan dün yola çıktm ya eşim işte Bn evdeyken olsaydı yada zehrleseydi bni bulana kadar oğlum ne olurdu
tarafından
Neyse ki geçmiş kötü düşünme Allah korumuş çok şükür
tarafından
Dogumdan sonra  o catala tekrar tekrar cikardilar beni parca kaldimi diye bakmak icin
tarafından
Aynn cnm dha hastanede kalıoz ne kadar kalcgmz belli değil
tarafından
Yok cnm nerde 15dk içnde doğdu sonra eşi çıktı dye gösterdi ama o yarsymş tekrar kontrol yaplmdı eve gönderdlet
tarafından
İşte içinde kalmış bak ben doktoru kulaklarım la duydum ebeye dediki asla kopar ma parça halinde çıkarma bir bütün çıksın küçük bir parçası kalsa bile zehirler dedi
tarafından
Amaaaaa yaziklar olsun onlarin doktorluguna ebeligine. Benim bebegin esi cok buyuktu trk parcaydi . Sizin es nasil ayrilmis anlamadim bn
tarafından
İşte nerden blm cnm güvenıoz teslim edıoz kendmzi ama
tarafından
Rahme yapşmş kmsede fark etmemiş cnm kanamm olmsa yne bilmcktk
tarafından
Neyse Allah korumus tekrar geçmiş olsun
tarafından
Saol cnm ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Yine bir sey olmadan  alinmis kuzum ya orda kalmaya devam etseydi nolacdkti
(3,618 puan) tarafından
Anlamadım normal dogum yaptim ne parçası kaldi ve ne dikişi patladı ve ne dikişi açıldı nasıl oldu nie oldu anlamadm valls
tarafından
Ayy kötü oldum ya geçmiş olsun canım
tarafından
Plasentanin bi parcasi icerde kalmis kanamasi olmus
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 458 göst.
12 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 610 göst.
0 oy
4 cevap 287 göst.
16 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asafinannesii (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena kaya (10 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,387 cevap

43,414 kullanıcı

Kategoriler

...