kızlar dün hastaneden aradılar gelin emzirmeyi deneyelim diye allahım dünyalar benim oldu resmen evimde düğün havası vardı sezeryanmış dikişmiş ağrıymış hepsi sanki uçtu gitti benden çünkü ilk defa kızımı kucağıma alacaktım ilk defa annesini koklayacaktı ❤️ nasıl sevinmez insan bu duruma? Gittik hastaneye ama gelin bide bana sorun kalbim ağzımda nasıl heycanlıyım nasıl mutluyum. Beni içeri aldılar bissürü temizlik temizlik testinden geçtikten sonra ve sonra kucağıma verdiler yavrumu.. Allahımmm dedim 5 yıl beni bekletip bu mucizeyi verdiğin için şükürler olsun gözlerim doldu ağlamaya başladım. Yüzünün her karesini aklıma mıh gibi kazıdım dokundum yüzüne saçına ben dokundukça o mutlu oluyordu sanki bende huzurlu. Kokusu geldi ya burnuma allahım dedim nasıl Bi iyilik yaptım da bunu nasip ettin bana evet hasta olabilir ama ben senden gelen her şeye razıyım elhamdülillah emdi bebeğim ama süütüm çok azdı galiba yetmedi ona çünkü bebeğim yanımda olmadığı için gelmiyor,olsun onada şükrettim en azından emdi. Sonra gazını çıkardım ve tekrardan verdim onlara yarın yine gelin dediler içimden dedim ben gerekirse burda yatarım be sabahı nasıl edicem gel bana sor
Ama en kötüsü de kokusunu aldıktan sonra eve boş dönmek bu sefer daha kötü oldum unutamıyorum nefes alamıyorum sanki özlemi hiçbir zaman böyle yaşamamıştım ben ağlaya ağlaya eve kadar geldim yine kızlar mesajlarınızı alıyorum bu resmi sizin için çektim yoğun bakımdayken ama hemşire geldi sildirdi bana silmezseniz ceza alıcam dedi yanında sildim Allahtan ki çöp kutusu var kim yaptıysa Allah razı olsun geri yükledim ve eşimin elini tuttu orda size atayım dedim dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok seviyorum ❤️