0 oy
373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (535 puan) tarafından

Yemin ederim bi hastalandı çocuğa tekrar sürüm yüklendi hareketliydi iyice hareketli oldu 2 gündür kanepe tepesine cikip zıplıyor tabi benimde aklim zıplıyor ya düşecek diye korkuyorum dun balkonda çamaşır asarken demirden tutunup duvara tırmanıyor 2 dk yerinde duramıyor sen daha 12 ayliksin hayir yani 2 lokma yiyor bide bu enerji nerden geliyor bu bebe kilo alırmı tabi almaz. Sizde durumlar nasıl tüm bebeklermi böyle cidden merak ediyorum 

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oooo sen bide benimkini gör resmen düz duvara tırmanıo kerata 
(535 puan) tarafından
Inanirim valla inanırım
tarafından
Zar zor bayılttım şimdi valla durmuo  kendi 17 aylık kardeşide  4 aylık bi ona bi ona yetişmekten artık bacaklarımı kollarımı hissetmemeye başladım gecede bi tur kalkıo bu bidaha geri uyutuyorum
(535 puan) tarafından
Gece 1 e raziyim daha kucağımda emiyor yeni uyudu bakalım kaç kez kalkacaz en az 4
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
Kız çok tatlı maşallah
(535 puan) tarafından
Teşekkür ederiz <3
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Kızım 19 aylık 1 dk durmaz kanepe başında klozet tepesinde mutfak masası salon masası bugün şahane duvara kalemle çizimler yapmış kapılara VS öyle heryer kapatıyorum ama gene durmuyorum ve tabi kg da almıyor 
(535 puan) tarafından
Almaz canım almaz sağlıkları yerinde olsunda hareketli olsunlar ama iste kendilerine zarar verecek diye korkuyor insan
(12,768 puan) tarafından
Valla düşe düşe düşmeye bağışıklık kaza acak lar
Bide bunun kış ayı var ne yapacak şak
(535 puan) tarafından
Bugün kafa üstü çakılıyordu yataktan son anda tuttum kafa yere değdi ama sert çarpmadi yere koydum yine cikip yine zıplıyor bide nasıl guluyor yok akıllanmaz yani
0 oy
(3,908 puan) tarafından
Tum bebisler oyle bence cnm :))) yegenimde oyle.cnku 
0 oy
(136,255 puan) tarafından
Yaaww keske benim baby boyumda buyusede yuruse ziplasa özenim bee
0 oy
tarafından
Benim ki de öyle çok felaket cokkkk tv ünitesinden kaç kere düştü akıllanmadı gözü hep yaramazlıkta çamaşır bulaşık makinesini açmayı öğrenmiş 100 sefer kapatıyorum arkasından çocuk yürümeyi bilmiyor resmen sadece koşuyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde batkaaldu (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
15 cevap 624 göst.
16 Haziran 2021 Moda kategorisinde Meryemm (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 306 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,115 puan) tarafından soruldu

413,052 soru

12,435,655 cevap

45,797 kullanıcı

Kategoriler

...