hiç pesimden ayrılmaz 14 aylık oğlumla az önce oturduğumuz odanın penceresini zor sildim. Uyurken yapamıyom hissedip aniden kalkar, uykusu bi tıkırtı duysa kalkar ve çok hafiftir Akşamda 11 de uyur lakin bu sefer eşim yorgunum der tıkırtı yapma "
Ben mecburen oğlumla temizligi yapmaya çalışırım gündüz .. Kadın ve anne olmak çok zormuş
Abartmadan anlatıyorum 3 yaşndda oglum var bide 30+5 hamileyim sabahtan akşama Hiç durmam çok takıntılıyım sabah uyanırım kahvaltı hazırlarım kahvaltımızı yaparız Eşim işe gider Tezgahın üstünü toparlarım temizlerim banyo tuvalet yıkanır Çamaşır suyuyla her gün sonra bütün Evin tozunu alırım yatak odası dolapları mutfak dolaplarının kapakları beyaz olduğu için her gün silerim Gümüş düğümün dışına televizyon dolabı mı kapıları falan hep silerim sonra bütün evi süpürürüm kullanmadım odayı bile müstakil evde oturuyorum her gün bahçemi yıkarım pencerelerin Pimapen onların arasını falan silerim toz tutuyor diye Buzdolabını temizlerim çamaşırları makineye atarım yıkanmış olan balkonuma sererim dama giden Merdivenim içeride iki günde bir onu yıkarım yıkiyamadığım gün ise süpürür silerim oğlumu yukar giydiririm 2 günde bir bazen hergün sonra yemeğime başlarım bir bakarım Saat 8 olmuş ha iki günde bile yastık yüzleri mi falan makineye atarım öyle tabiii akşam yemekten snra bi fasıl girgır tüm eve cekerim uyumadanda duş alirım Ohh mis kalkimde temizlik yapim baslamistim zaten
Bi günüm bi günüme tutmuyor bugun temizlik yaptıysam yarin hiçbirşey yapmam bazen gaza gelirim heryeri temizlerim bazen heryeri b×k götürür o anki ruh halime bagli oluyor
1,492,834 soru
24,392,213 cevap
349,390 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın