Doğuma girmeden o işlemleri hallediyordu
Görmedim ama mesaj attım
İsim pazarlığı yapmak için
Valla sancı cekiyodum o an bişey demeden koştur koştur doğurmaya gittim
Sabah hastaneye gittik ablam ben eşim ben mecburi sezeryan olmustum çok korkum vardı tabi normalde doğursaydım yine korkardım..yatağa uzandım beni doktorumun yanındaki ebe nstye bağladı önlüğü falan giydim zıngır zıngır titriyorum tabi korkudan sonra beni almaya geldiler yataktan diğer sedyeye aldılar ameliyathaneye gidene kadar elimi bırakmadı tabi ağlıyorum o sırada tam ayrılacakken seni ve oglumu burada bekliyorum dedi bende onu sevdiğimi söyledim alnımdan öptü gönderdi çıkarkende baygınım ama yine onu sevdiğimi söylemişim..ayildiktan sonra neler sacmaladigimi konuşuyoruz ama sacmalada degil aslinda surekli esimi sevdiğimi soylemisim yine dünyaya gelsem yine seninle evlenirim iyiki benim kocamsin falan demisim yarim saat boyunca bide eşimin halini sordum ben içerdeyken naptigini 1 dakika bile ayrılmamış kapidan benle Metehani aynı anda cikaricaklar sanmış tabi ilk olduğu için bilemedi yani önce oğlanı cikaricaklarini..sadece Metehani görünce kurban olduğum bana bise oldu zannedip gözleri dolmuş doktorda korktuğunu anlamış şuan dikiş atiyolar ikiside sağlıklı demiş ay ölürüm ben ona ya kusura bakma canım uzun oldu da paylaşmak istedim Rabbim herkese böyle gönlü güzel eş nasip etsin inşallah
Normal doğum ise gözün kimseyi görmüyor sancıdan
Çıkışta görüşürüz demiştim
Telefonum nerde demiştim
Ben oglumdan baska kimseyi dusunemiyordumcok aglamisdm oglumdan ayrilinca
403,975 soru
12,102,032 cevap
36,418 kullanıcı