0 oy
917 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
ikinci gebeligim  ikinci kızım  geliyor:) çok mutlu oldum  iki kızım olucak ama etrafımdaki  insanlar niye erkek değil şu  erkek doğurmuş  bilmem ne çok moralimi bozuyorlar erkek kız ne farkeder ıkiside bize emanetler  .:(

37 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından
Benimde 1 oglum 1 kizim var Rabbim.olmayanlara versin.Millet eee 1 kiz 1 oglan yeter daha yapma diyor.Milletin insanlarin üremesine kadar karismasini anlamiyorum.Sanane arkadasim ya ekmegini suyunu sen mi veriyorsun 10 tane doğursam ne 1 tane dogursam ne.Bizim insanimis herşeye maydanoz olmayi cok sever ne yazikki aldirma.
(8 puan) tarafından
aynen sanki onlara doguruyosun  onlar bakacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ee he benimkide ikinci de erkek keşke kız olsaydı kız başka deyip duruyolar
(8 puan) tarafından
aynen canım bunu diyenler hep cahillikten
0 oy
(580 puan) tarafından
3. Kızımı dogurucam  :) hiç öyle düşünmüyorum

Diyenleride  umursamıyorum.

Sonuç olarak biz büyütüp yetiştiriyoruz. Kimseye bu konuda laf düşmez.

Allahtan sağlıklı olmasını hayırlı olmasını isteyin sadece.
(8 puan) tarafından
aynen canım elleri ayakları düzgün sağlıklı olsunlar hiç olmayanlarda  var
0 oy
tarafından
Allah ne nasip ettiyse odur, 

Rabbimin verdiğine insanların karşı çıkması ne saçma ya
(8 puan) tarafından
aynen allahın dediğine karşı çıkıyolar
0 oy
tarafından
Herkes bi acayip benim bi kizim bi oglum var simdi oglum olucak neyse hayirli olsun diyorlar kiz olsa gene ayni tepkiyi verecekler diyirum ikisinide tattim Rabbimin verdigi basim ustune Rabbim keşke dedirtmeyecek hayirli evlatlar nasip etsin 
(8 puan) tarafından
amin canım ama işte ne yapsan da herşeye konusuyorlar
0 oy
(14,825 puan) tarafından
Birde bunu diyenler kadın  
(8 puan) tarafından
cahillik
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Cok istiyosan kendin dogur deseydin akla bak.Cinsiyeti esin belirler siparisle olmuyo
(8 puan) tarafından
onlar herhal siparişle  almışlar
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Diyeydin ya kocama sorun nie erkek değil sonucta onun kromozomları belirliyo cinsiyeti o erkek kromozom koysunda erkek doğuram die yaa hiç sevmem böyle cahilleri Allah öyle uygun görmüş öyle olmuş kız yada erkek ne fark eder Rabbim hayırlısını versin inşallah hayırsız olduktan sonra cinsiyetin önemi yok
(8 puan) tarafından
aynen allah hayırlısı neyse hakkımızda  onu veriyor çok şükür
0 oy
(945 puan) tarafından
Aman ne bakarsin onlara benim kız 6 buçuk aylık 1 yaşına girince bi tane daha belki erkek olurmus yapayimmis beraber büyürmüşler bak bak sanki herkes birer gün sirayla bakıyor anamdan baska destek olan var mi sor bakalım.  Salla gitsin benim etrafda da cok cahil insan . Bana da erkek olsaydı diyip duruyorlardı sanki erkeklerin ne farkı varsa haşa evladın kzi erkeği yok ama gel de anlat !!
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Allah ne verirse hayırlısını verr saglıklı Olsun da önemli değil 
(8 puan) tarafından
aynen canim
0 oy
(837 puan) tarafından
Aman koy yerinde oturuyorum bana da öyle diyorlar ilk çocuğum oğlan . yap 2. Kiz olsun yeter diyorlar verin para maddi yondden destek olacaksanız yapayım diyorum susuyorlar bosver takma ..
(8 puan) tarafından
herşeye yorum yapıyorlar yaa o saçma sonuçta sizde kadinsiniz
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Öle diyene bana değil rabbine mi isyanin diceksin salaklar 
(8 puan) tarafından
aynen
0 oy
(614 puan) tarafından
Aman bnm ilk cocugum olmasina ragmen kiz diye habire soylendi her firsatta kaynanam.yok keske oglan olaymis .yok oglu oglan severmis .oglan duskunlugu iste.boylesine rabbim inadina oglan vermiyo.iyide yapyo
(8 puan) tarafından
yok benim eşim kız çocuğu hastası millet boş konuşuyor iste
0 oy
tarafından

Böyle cinsiyet ayırımı ile konuşan kadınlara ben diyorum ki ". E sende kız bebek olarak doğmuşsun "  ne olacak şimdi diyorum. Susuyorlar :D

(8 puan) tarafından
aynen kendini küçük  düşüren  bir kadın topluluğu  bunu yapan
0 oy
(2,042 puan) tarafından

Ben öyle sipariş ettim de :angry: Bunun kararını veren, bizlerden çok daha büyük bir güç var, inanmıyor musunuz de :angry:

Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlı ve sağlıklı nasip etsin inşallah <3
(8 puan) tarafından
amin canım inşallah
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Siparis vermeyi unutmuşum de sende 
(8 puan) tarafından
aynen
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Allah ıslah etsin onları 38 haftalık hamileyim ilk zamanlar kız diye neler dediler beni teselli etmeye kalktılar üzülüyorum sanki siz kendinizi teselli edin ben iyi ki kızım oluyor diye seviniyorum diyordum dün akşam bile eşimin yengesi gelmiş milletin içinde doğumda cinsiyeti değişen oluyormuş bi de erkek doguruyomussun da diyor bana heveslenme kızım olucak hala cinsiyet muhabbeti yapmayın bu kızı göstermem size dedim sustu 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,477 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 286 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mine.96 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 779 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 267 göst.