Basından beri beni istemediği düşündüm kendileri fellah biz kürt uz nişanımız oldu suratı asikti özel günlerde bizde altın takılır öyle bi parca eşyayla gelirdi eşim için hep susardım alttan alırdım ailem hep karşı çıkardı keşke cazgirlik yapsaydım ne kadar iyilik yaptım aldatildim neyse ceyizim oldu bi davul caldirmadilar 40 bahane kaynana ne gerek var masraf gelin alma yapmadılar bi bohça yapmadı bana zorla istedim güya bohça 2 sabun çok gıcık lifler dedemden kalma 1 çarşaf koymuş aynı kefen gibi tövbe tövbe yani senmisin bohça isteyen diyip rezillik zorla bi yorgan döşek yaptırdım oda kavgayla sonra annemle eşim kavga etti ayrılma noktasına geldik çok tatsız bi düğündü soğukluk vardı kaynana kina günü elime altın koymadı kaynana nerde nerde dediler bi gelip bisey bile demedi 100 tl bile koyabilirdi herkez gelini istemiyor herhalde dedi rezalet yine sustum rezillik çıkarmadım surat 5 karış neyse düğün oldu bitti sonra iyi davranıyor filan doğum günün oldu 2 tane bebek patiği bitanede bayan patik ama o kadar giciklarki renkleri kimseye verememde giyememde o şekil lafa gelince kızlarımdan farkınız yok der eltimle bana kızına 10 cile iplik alıp kocaman ceket yaptı sırf yetiştirmek için evini temizlemiyordu yani hiç demiyor zorlarına gider hamileydim bebeğime bitane iple çeker yapmış kocaman çocuk 3 4 yaşında giyer bitane elbise almış kocaman ne seneye ne şimdi ağzımla kayinbabadan bebek arabası istedim yani böyle bu hareketlere karşı çok soğuyorum kendisine hediye aldım çöp kovasi ama evinde yok dedim alıyım etrafa su dökülüyor filan temiz kalır gitmiş biraz kullanmış sonra merdivenin altına atmış les bir şekilde ne hediye alsak değişim şeyi varmı mirin kirin kendisi evime gelmez her hafta evime gelin diyor abartıyormuşum yani ne cimrilige ne ayrımcılığa gelemem kadını moderlestirmek istiyoruz gel kahve içmeye gidelim gel yemeğe gidelim yok ne gerek var o parayla size evde yaparım ya ne alaka insan geze geze yiye içe bu hayattan zevk aliyor evdeki hep yapılır böyle yani kızlar abartiyormugum Allah aşkına benim sal,ak eşime desem sen yanlış dusunuyon o öyle değildir diyor