0 oy
869 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (656 puan) tarafından
Dün 11 gibi filan çok kötü istifra ettim boğazım kanadı baya kanadı yani ondan sonra yutkunurken filan boğazım çok kötü ağrıyordu su anda da yutkunurken boğazımda birşey var gibi hissediyorum 

Neden olmuş olabilir acile gitsem birşey yaparlar mı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Midenden mide asidin gelip bogazini yakmistir egee cok kustuysan aerik mideden aci su geliyor. Ilik birseyler ic gecer canim
(656 puan) tarafından
İçemiyorum kuzum su içeyim dedim yaktı geçti boğazımı sıcak içersen daha kotu yapmaz mı çok acıyor ya dün resmen kivrandim ağrıdan
tarafından
Sicak degilll ilik icersen yumusatirr. Bogazin tahris olmuş gecer birkac gunee korkma
(656 puan) tarafından
İnşallah ya çok kötü birşey yutkunamiyorum bile
-Reklam-
0 oy
(878 puan) tarafından
Canim bende iki gün önce ayni post açtım.ama ben senin gibi anlatamadım ama harfi harfine ayni şeyleri yaşadım sabaha kadar kustum arkasından da kan geldi 112 aradım danışma için oda acile gitmemi.soyledi bende eşim işte olduğu için gidemedim 23 haftalık hamileyim bide akşama bekleyim dedim ama bisey yerken o kadar zorlanıyorum ki bademciklerin de bişey yok sadece yutkunurken ve su falan içerken acı oluyor büyük ihtimal kusarken.zorlnamis olabiliriz devam ediyormu seninki
(656 puan) tarafından
Evet kuzum hamileyim
(878 puan) tarafından
Durumundan haberdar et olurmu canim
(656 puan) tarafından
Tamam kuzum
(656 puan) tarafından
Doktora gittim kuzum acile boğazın çok tahriş olmuş dedi parol birde miğde bulantım için serum yaptırdı
(0 puan) tarafından
Bende 35 haftalik hamileyim midem cok yaniyor hicbirseyi iyemiyorum bogazim yaniyor siz ne yaptiniz
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun canim. Hamileyken asiri kusmaktan benim de oyleydi canim. Kanli balgam cok Afedersin olurddu...surekli hastanede idim doktor hep normal derdi...midem bulandigi icin de yiyip icemezdim. Buzlu soguk tüketme sonucta orda bi infilamasyon olusmus tahris olmasin daha da ... cok agirsa doktora gorunmeni tavsiye ederim... 
(656 puan) tarafından
Aynen öyle ne yesem migden cok kötü bulanıyor birşey yemeye korkuyorum bakalım geçmezse giderim acile teşekkür ederim kuzum
tarafından
Rica ederim can can ♡♡♡
0 oy
tarafından
Mide asidi yuksek ph li olunca geri geldiginde bogazi cok yakar. Yara eder. Yiyip icmekte zorlanirsin. Ama zamanla gecen bir sey. Insallah hemen geçer. Bundan ötürü ac filan kalma hafif ve ilik tuket. Acitmayacak sekilde. 
(656 puan) tarafından
Kuzum migdem cok motu bulaniyor ne yesem muhakkak geri çıkarıyorum o yüzden çok korkuyorum geri istifra ederim de boğazım geri kanar diye
tarafından
Kiyamam sana. Yeminle ayni durumdaydim.. ve bi ay cok konusamadim gulemedim yiyemedim oksuruk pesimi hic birakmadi. Millet hamileyken fotolar cekinir karniyla. Ben klozet kenarında kusmuk modundaydimm :( :( ama geciyor zamanla biraz acitiyor mahvediyor filan... ne yapalim bazi kadinlar da boyle zorlu guzummm hamilelikte. Bunye meselesi. Dayan diycem ama ben de hic dayanamazdim zorlanirdim allahim kolaylik versin zor valla biliyorum cektigim icin
(656 puan) tarafından
Çok zor kuzum en kotu cagrem serum taktiracam gidip çok kötü olursam dayanılarak gibi değil çünkü
0 oy
(3,434 puan) tarafından
Aceba istifra ettigin için boğazın tahriş olmuş olabilir mi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 695 göst.
0 oy
3 cevap 234 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sinem_34 (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,770 soru

24,521,273 cevap

359,527 kullanıcı