0 oy
428 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
ya guzell hanimlar.  biliyosunuz babaannem vefat etdi.  neyse  evi temizlemek gerekmis  babam bana  bide kuzenime soyledi gelin temizleyin diye.  ya benim evde  3 aylil bebeyim var anne  sutu veriyorum arada mama veriyorum.   o gun apardim bebeyimi kimsenin kucagina gitmedi ancak bende durdu baskasini goruncede agladi.   bende bu gun goturmedim anneme verdim gitdim.  annemde mama verdi.  12 yarisi  gitdim 4 de geldimm..  dun  gecede kizim uyumadi diye uyumamisdim sabah kadar.   ya  bana tenbelsin hic yardim etmiypsun dediler  bense orda tum bulasiklari yikadim.   ve eve geldim bebeyom aglayir diye. ben gelince her kes  neden gitdi bu kadar is var  dediler.  bebeyime de aparamam tozun icinde duramaz.  bebeyimi behane ediyormusum oyle soyluyorlar.  cok kotu oldum..  oyle soylemelerine.  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boşver canım takma kimseyi sen bebeğine bak
(51 puan) tarafından
eve geldim o kadar yorqunumki.  bebeyim ayakda uyiyor.  bende ayak ustde resmen uyuyorum.. insanin kendi ailesi anlamiyorsa baskalari anlamaz zaten hic..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küçük çocuk olduğunu idrak edemiyorlar mı hani bir yasinda falan olsa bı nebze anlıcam insanlardaki bu yobaz düşünceyi anlayamıyorum ama takma sen kendini ve bebegini düşün gerisi boş
(51 puan) tarafından
ya oyle bebeyim kucuk gelemem diyorum bebeyinde behane ediyorsun onuda getir diyorlar. bende o kucuk toz icinde olmaz diyorum gelmek istemiyorsun diyorlar bende bu gun zorlarina gitdim. oda 4 de geldim gitme kal diyorlar. c sinir ildum ya
tarafından
Aman gözüm kör kulağım sağır diyip geç duyma görme ha insansın ne kadar yapabiliyorsun bunları ama her şey bebek için
(51 puan) tarafından
oyle yapiyorum.. durdum geldim eve.  aklim bebeyimde kalmisdi.  o kadar yorqundumki adim bile atamayacakdim. ha tenbel desinler dedim.. durdum geldim eve.  esimle konusdum oda ne soylerlerse  soylesinler sen git istirahet et. onlar aksam uyuyacak sen yizne bebek  bakican daha.
0 oy
tarafından
Eyy bacim dilin yokmu bnm bebgim var emiyor gecem gunduze karsti diye bastan gitme  
(51 puan) tarafından
dedim ama inan anlamiyorlar. hep bebeyin behane ediyom onuda getir diyorlar.  vallahi abimde  babamda hepsi sen behane ediyon  deyirler.  aksam bebek aglasa biz duyariz diyorlar.  ben bebeyimi kac kez durub emziriyorum..   anlamiyor kimse ayakda  uyuyordum.  gitdim tenbelsin ya ben  aksam uyumadim diyorum..     eskiden hem bebek bakib calisiyrolar.Allahdan bir tane ikisi olsa ne yapardin diyorlar.  off of.  bu insanlara laf yetisdirmek imkansiz.. oz babam anlamiyor beni. baskalari hic anlamaz zaten.
0 oy
tarafından
Anan baban seni anlamiosa elin adamı neler yapmaz sen takılma boşver 
(51 puan) tarafından
evet ya.  babam  illa gel temizle  diyor.  baba cocuk var emziriyorumm nasil geleyim diyorumm.   tenbelsin gitmiyorsun o evde ben kalicam gel yap ayib diyor. bende gitdim kalbi kirilmasin diye.   neler esitdim neler.
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Çıkta tın valla yıne gıtmıssın elınden gelenı yaomıssın ne ayıp sey verseydin cevaplarını 
(51 puan) tarafından
bende durmadim eve geldim vallahi. elimden gelen o.  ne ediyim aksam bebek bakiyorum.    halim yokk zatem.
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Boşver canm senn bebeğin önemli herkz yapsn kendi işini 

Başın sağ olsun bu arada cnm
(1,307 puan) tarafından
Bide sana ole diyolar olemi bu düşünceszlk mecbur değilsin ki sen tembelsn denlrmi küçük çcğu oldğu halde gldi Allah razı olsun demeleri lazım dı gitme boşver bebeğin daha önemli
(51 puan) tarafından
evet ya.. ben yorqundum durmusdum.. ne soylerseler onu yapuyodum. bulasiklari yika dediler butun bulasiklari yikadim. sora bekledim desinler yapayim diye.. sen cok tenbelsin bir sey yapmiyosun dediler. bende gece uyumadim dedim. onlarda her kes cocuk sakliyor Allahdan bir tane iki olsa ne yapacakdin dediler.   yani ne bilim.. cok kotu oldum gitdiyime bebeyimi burakib gitdiyie cok pisman oldum resmen.  deymezmis.
(1,307 puan) tarafından
Evettt gerçek den değmezmiş gece uykszlk çok kötü valla insan saf gbi geziyor bide üstüne iş yapmşsn bulaşık yıkamak kolaymıymş madem tembelmşsn çağırmasalarmş canm sen zorla bnde mi çağırın demşsn beğenmiyosalr çağırmasalarmş bide sana laf ediyorlar
(51 puan) tarafından
cok doru canim.  bir daha gitmeyecem zaten.  babam annemden ayri kalbi kirilmasin diye gitdim. yeni annesini kayp etdi. gideyim dedim.. ama artik gitmiycem. cuma gunu   babanname gore eve misafir falan gelecekmis..  gitmeyecem hastaligin bu zamaninda bebeyime bir sey olur aman korkuyorum. ne soylerse soylesin..
(1,307 puan) tarafından
Başı sağ olsun canm da
Bu zaman da ne misafiri ya sen sakn gitme zaten bebeğin küçük daha sen onu düşündün ama boşver kendi işlerini kendileri yapsn
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Yapma kız bir iş yapma 3 aylık bebeği olanı cagıranın aklına bakarım var mı diye. 
(51 puan) tarafından
ya evet aynenn  oyleee.       bebeyimden bir saat ayri kalsam deli oluyorumm.  vakit orda kecince deli oldum benn.. o kadar aradim annemi bebeyimi sordumm. nafile kims eanlamaz..
0 oy
tarafından
Onlar başa dusmurlerki seninde korpe uşağın var basqa komek elemeye heckim yoxduki arxanca danisirlarsa mence getme en onemlisi usagindi
(51 puan) tarafından
zaten gitdim geldimm.   mecburenn.   ama kafam evde kalmisdi.   bir daha babam da olsa gitmem. evladimdan onemlimi.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 976 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,551 puan) tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 930 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,551 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sdsdcey5 (43 puan) tarafından soruldu

413,178 soru

12,439,910 cevap

45,947 kullanıcı

Kategoriler

...