Benim bile içim sıkıldı okurken. Yapabileceğin şeyleri söylüyorum
1)daima dua etmek
2)eşine güzellikle :Aşkım farkında mısın senle kardeş gibi olduk, evimiz ayrı olsa bir aile olduğumuzu hissetsek, ben senin istediğin gibi giyinsem, sadece bize ait olsa o ev. Kendi kararlarımızı kendimiz versek ne güzel olurdu diye anlat, ballandır. Huyuna git, biraz cilve yap. Zamanla kafasına girer, azimle söyle. Yoksa sonunuz hayır değil.
3)baktın laftan anlamıyor, pısırığın, anakuzusunun teki. Hiç ışık yok, o zaman yapacağın şey herşeyi göze alıp babangile gidip tavrını koymak, durumu anlatmak. Onların da yapması gereken senin evini onun maaşını ayırmaya yanaşmadan seni göndermemeleri. Rest çekmeleri. Sana rest çekiyormuş, sen asıl resti çek. Gideceğim ve sen evi ayırmadan dönmeyeceğim de. Yalvaran o olsun. Yoksa çabalamaz.
Bak canım erkekler aileleri ile birlikteyken sağlıklı düşünemiyorlar. Onlara sağlam bir tokat lazım kendilerine gelmeleri için.
Ayrıca ne demek severek evlendim ben seçtim. Ya nasıl olacaktı? Benim ömür boyu aynı yastığa baş koyup ağız kokusunu çekeceğim adamı başkası mı seçecek? Ancak o zaman mı destek olacaklar? Eğer öyleyse aile olmanın ne manası var? Sen onların canı ciğerisin. Ne olursa olsun arkanda durmaları lazım