0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kislar kaynanam kayinbabam halam aksam geldi bise kaynanam balkona gitti menapozu var hararet gelmisti bende kizima mama yaptim geldim iceri gorumcem meslekli baktim halama diyor ki kizim haricinde obur evlatlarimin hepsi bos cok soruma gitti ya esimde icinde adam borc harc her ayin sonunda evimi nasil gecindirecem diyor daha dogrusu esim tek degil kayinlarimda meslekli olan hemsire zemgin o hayirli evlat bizim eslerimiz bos evlat oldu esime soyledim bosver dedi aslinda oda dabiliyor ama onjnde fazla soylemihorum uzulmesin diye sizce meslekli evladi ayri tutup oburlerini atmak dogru mu nasil insan ya nefret ettkm ondan

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim meslekli derken universite okumuş vs onu mu söylüyosun yoksa çalışan evlatlar mi anlamadim ben
tarafından
Yok canim meslekli kendisi hemsire esimde baskasinin isinde calisuor
tarafından
Ya her anne baba evlatlari rahat, guzel yerde calissin okusun meslegini eline alsin ister tabi. Benimkiler universiteyi bitirene kadar gozumun icine baktilar bin kere Allah razi olsun ama evlat arasinda hicbir sebeoten ayrim yapilmaz. Kayinvaliden sacma sapan konusmus
tarafından
Oyle bak ailenin yaptigi cok vuzel kaynanam kayinvavam esimi dokuz yasinda baslamislar calistirmaya hep esimin kayinlarimin sirtindan yediler ama gorumcem meslekli diye surekli onu ovup esime bos insan muamelesi yapiyorlar kaynanamda kayinbabamda surekli esimi eziyorlar oda uzuluyor ama belli etmiyor sadece esim adina usuluyorum bende
tarafından
Tabi okutmadigin cocuktan meslek sahibi olmasini bekleyemezsin yani kimse agac kovuğunda yetismiyor. Sen evlatlarini meslek sahibi yap bosber takma. Ileride dersin ben evlatlarimin ustunden geçinmedim cabaladim okuttum hepsi meslegibi eline aldi
-Reklam-
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Allah okumuş cahillerden korusun hepimizi :D 

AMİNNNN :D
tarafından
Amim camim ya cok zoruma gitti oyle soyleyince esim calisiyor evini gevindiriyor onlara para yedirmiyor ondan esim bos oluyor kayinlarimda evkerini gecindirirler ama hep borc harc icinde gorumcem zengin para yedirir onlara o kiymetli cahil insan
(1,468 puan) tarafından
Umursama canım eşinle mutluysan gerisini boşver
0 oy
tarafından
Çok saçma ya meslek için evlat ayrimi yapılır mi
tarafından
Kayinbabam yapiyor malesef her defasinda meslekli gorumcemi atiyor ortaya o hayirli evlat diye bizim eslerimis okul okumamis bos oluyor Allah akil fikir versin o adama sevmiyordum zaten birdefa daha sogudum
tarafından
Allah akıl fikir versin ne diyeyim
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Annem ogullarunı hep ayırır meslek İcin mi erken DİE mi bilmem YNi var böyle insanlr
(2,630 puan) tarafından
Oğullarını ayıran anneler gelinlerinden hayır görmüyor, kızlarından görüyor hep. Çevremde buna bir sürü örnek var. Gün geliyor devran dönüyor. Annen insallah en yakin zamanda akıllanır
tarafından
Yok canim bu erkek degil kadin gorimcem bide evli esi mulayim karismaz ailesine para yedirmesine ama benim esimde borc harc icinde ay sonunu bile borcla kapatiyoruz oyle soylemeso cok zoruma gitti biz zor gunler yasadik ailem yardim etti onlar bi kurus yardim etmedi bizim soylememiz gerekirken daha o soyluhor
(3,674 puan) tarafından
Aynen oyle anneme gelinler bakmıyor zatrn
Sende bosver cnm ya insanda merhamet olmayınca yardım etmiyor üstünde hlsızlık yapılıyor hıc takma
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Allahım 3 kere okudum maskeli diye okuyorum yaaaa
(7,480 puan) tarafından
Hahahah corona bilincaltimiza yerlesti bitanem☺ cok normal
(11,220 puan) tarafından
Offf valla kuzum ya ne alaka diye düşünüyorum meğer meslekli yazıyormuş
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir kimisi makam paraya kimiside ne olursan ol yine de kıymet bilmez kimiside hiçbir evladını ayırt etmez benim eşim memur ama yine de değersiz sadece işlerine gelince ararlar özeliklede para konusu olunca halbuyse eşim herşeyi yapan biri diğerlerinden daha çok izin günlerini bile onların işlerine koşardı baktık eşiminde benimde köpek kadar değerimiz yok tayin aldırdık şimdi bizi mumla arıyorlar 2 senedir dönelim diye bakıyorlar ***** mıyız dahada dünyalar kadar parada verseler asla dönmeyiz daha da eşimin memleketine ancak çocuklarim büyüdüğünde belki bı ihtimal
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Sanki biraz öyle canım 

Aman boşver sanane onun oğlu esin olsaydi üzülürmuydu senin için 
0 oy
(164 puan) tarafından
Aman iyi elden ayaktan düştüklerinde de o meslekliler baksın madem sizden bişey beklemesinler
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Yetrki adam olsun mesleği varmş yokmuş ne önemi var 
0 oy
tarafından
Valla öyle düşünenler halt etmis kaynim üniv mezunu yüksek lisans yapmış hâlâ anasının dibinde dolanıyor bi baltaya sap olamadı 30 yaşında. esim lise mezunu iki çocuk babası ev geçindiriyor 25 yaşında kimseye minneti yok. Okulla meslekle olmuyor o işler 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 711 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Serpilcimmm (453 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 412 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,063 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,090 göst.