2 yaşında kızım var sabahları kahvaltı ıvır zıvır ev işleri derken Gelinim mutfakta başlıyor asıl işlerimi hep 4 den sonra yapmaya başlıyorum. Bu durumdan çok da sıkıldım aslında ama kendime söz geçiremiyorum :) biri de kapımı çalsa kızın dağınıklığı nı görecekler çok utanırım
Yani normal cnm seninki evde bi minnagn var ilerde bizde öyle olcz :D
Sende bağımlısin yani bende 10da kalkıyorum işlerimi bitiriyorm tâbi cocuk olmayınca evde daha sonra gelinim mutfakta biter ikimizin yerine kanal 7de 6bitiyor aksm ymgi yürüyüş fln drkn zmn geçiyor :)
Bazen bende takılıp kalıyorm :))
Reklam aralarında yapabildiğini yap cnm çok kötü oluyor bu programlar bağlıyor ekran başına
Ay bende bagimlisiym:)
Ben 11 de kalkıyorum gelinim mutfakta başlayana kadar izlediğim dizi bitiyo sonra gelin bitiyo yemekteyiz başlayana kadar yeni bir ben e bakıyorum yemekteyiz de ara sıcaklar gelirken reklam geliyo o ara yapıyorum yemek haftasonu 2 günde temizlik yapıyorum :DDDDDD
Canım bende oyleydim baktım olacak gibi değil özetini seyrediyorum :-):-):-) sadece cuma günü bütün bölüm seyrediyorum
Sen yine iyisin :D 11 de kalkiyorum tvyi acip muge anliyi izliyorum o bitiyor zahide yetiş basliyor ondan sonra esra erol saat oluyor 7 :D sonra diziler :D
1,501,902 soru
24,523,472 cevap
359,610 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın