Kızlar ben çok fazla geçmişe bakıyorum geçmişte kalıyorum kaynanamin yaptıklarını unutamayıp eşime yansıtıyorum ve sürekli huzursuzluk çıkarıyorum konuşuyor konuşuyor aglıyorum istemsiz, ben bişey dediğim de eşime kaynanamla ilgili normal ufak tersime desin ben deliriyorum siliyorum atıyorum.. Evet oda diyo kötü olsa da iyi olsa da annem o öyle alışmış ayrımcılık görmeye vs. Ama ben bayramdada bunu görünce haksızlık olduğunu kabullenemiyorum o hep alıştığı icin ona normal geliyor 1 aydır gitmiyorum kaynanamlara 20 dakkalık yol sırf ben istemiyorum diye gitmiyoruz diretmiyor gidelim demiyor anneme gidiyorum kalıyorum kıyaslama yapmıyor bisey demiyor ama benn bu haksızlıkları kaldıramıyorum gerek bana gerek eşime yapılan haksızlıkları, bugün cok büyük kavga ettik ve ben inanılmaz derece de kırıldım bana diyor ki geçmişi unut boşver evimizde huzurumuz gidiyor diyo ona kalsa hiç tartışma olmasın hep mutlu olalım huzurlu olalım eski konuları açmayalım önümüze bakalım ama ben yapamıyorum en ufak anne konusu açılsın ben konuyu eskilere getiriyorum ama elimde değil nasıl önüne geçicem bunun ben... O sinirlendi ben sinirlendim o söyledi ben söyledim sonra gelip sarılıyor öpüyor sevdiğimi ölüncemi anlıcan diyo bugün gezmeye çıktık araba da giderken konu açıldı en olmadık konu annemle ilgiliydi ben direk onun annesiyle kıyasladım gittik gezcegimiz yere suratım beş karış elini tutmuyorum yemek ısmarlıyım hadi gel diyo ya hiç bisey olmamış gibi devam ediyor ama benn yokk takıyorum kafaya yemeden döndük eve geldik hic zevk almadık gezmekten o çıkmış evlilik yıl dönümünüz yarın hediye almış gelmiş yüzüme tutuyor bak ne aldım hadi gel hediye paketini beraber açalım diyo yok ben unutamıyorum nasıl geccem bunun önüne fikir verin lütfen yargılamayın elimde degil boyle olmak...