Hamur gibi diyorsun. Demek ki biraz kalın olmuş ve içi pişmemiş kıvamının sulu olması gerekir ve içine biraz tuz atmalısınız. Tuzlu şeylerle çok güzel gider, domates, biber, peynie zeytin acuka sarmak için çok güzel bir kahvaltılık olur ince olur. Halk arasında akıtma dediğimiz mayalı olansa biraz daha kalın olur dokusu göz göz olur. Buna çok tuz atılmadığı için tatlı şeyler de sürüp yenebilir. Pankek de bunlar gibi ama şekerli oluyor. Tatlılar için. Ve bunların hepsinin kıvamı kek hamurundan çok daha cıvık olması gerekir bunların. Yoksa göz göz olmazlar ve kabarmazlar. Bir bütün halinde olur. Bir kez yaptım diyorsunuz hani velki ilk yapışınız olduğu için azizliğe uğramış olabilirsşnşz