evt kızlar nasılsınız çok post açmam ama çoğu kişiye cvp vermeye çalışırım hep konu başlığından da anlaşılır ztn benimde sıkıldığım dertlendigim anlar oluyor ama burda yazilanlari okuyinca biraz rahatlıyorum bilmiyorum ben paylasamiyorum yaşadıklarımı alışkanlık belkide kimseye anlatamıyorum iş ciddiye binmedigi sürece tabi.ama soylicem şu ki herkezin var bı imtihanı bende bgn evladimla oldum mesela çok üzüldüm ağladım oğlumda ağladı biseyler yaşadık hep söylerim kimsenin hayatı 4,4luk değil herkezin sorunları var bı şekilde imtihan oluyoruz ya eşinizle ya çocuğumuzla ya kayinvalidemizle,yada eş-dost akraba vs ama oluyoruz bisekilde canımızı sıkan kendimize dert edindiğimiz şeyler var her zm. İçin kendimizden kötüleri düşünelim bu bizi rahatlatır vede Allah'ın sevdiği kullariz ki bizi imtihan ediyor die sevinelim Firavun'un başı bile agrimadan olmuş neden rabbim onu hiç sevmemis çünkü başını bile agritmamis kendini hatirlatmamis yani rabbim kendini hatırlatıyor ona siginmamizi istiyor rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez içimden bunları demek geldi hakkınızı helal edin kahvemizi içelim artik
Afiyet olsun canm sen mesajları geremiyorsun sanırım ya kaç tane attim anlık kızımı uyutuyorum cnm namaz kılıp uyuyacağım uyuyabilirsem tabi
407,119 soru
12,219,159 cevap
36,811 kullanıcı