:)) lise 2 yada 3 de bahcedeyiz teneffusteyiz. Ama açıktan okuyorum okulu. Yarım saat 1 saat teneffüs oluyor. Hava buz heryer kar
Bahcede bı adam var elindede kucuk koç gibi boynuzlu bı ****** var onu otlatiyor. Sonra bu koç karların arasından yeşil ot bulacam derken derken bize yem yiyerek yaklaşmaya başladı. Küçük de bişi. Kedi gibi bisey.
Ben dalga geçtim gel pisi pisi geh bili bili diye. Sonra ****** durdu bı bakti bende kacin bu ****** bizide yer yoksa dedim yanimdakiler yokdaha neler bundan mi korkucaz dediler ben arkamı döndüm 2 adımdan sonra patır kutur ses duydum :) baktım ****** geliyo 8-10 kız kosuyoruz okulun binasına. Birde bi dik merdiven var sorma gitsin. Ben sona kalan yem olur diyodum. Neyse koş Allah koş ****** kafayı eğmiş bize doğru kosuyor. Karda da nasıl koşulursa artık en önde benim. Ayagimda kalın topuk bot var ayagim bi burkuldu ama ben bacağım komple popomdan ayrıldı geldi sandım Karın içine gomuldum tabi bu sirada okulun erkekleri 15-20 kişi bizi seyrediyor. Ellerinde telefon bizi cekiyorlar.
Kara gomuldum korkudan kalkamadım icimdeki dona kadar islandim. Arkadan gelen arkadaş beni kaldırdı . Ben bu arada 1-2 kilo kar yemisimdir. Korkudan :)) bana boynuz takacak kesin diye
Bı yandan arkaya bakacam derdindeyim. ****** yorulmuş biz daha okul binasına yanlasmadik. Baya genis bı arazi . Koşamiyom. Arkama baktım tespih boncugu gibi kosuyoz.
Neyse pata küre çıktım merdiveni. İlk kapıdan .ben girdim millet merdivene gelince bı oh çekti . H******pes edermi. O buzlu merdivenlerde digerlerin tam tersine kovalamaya başlamıştı. bi Ozaman rezil olmuştum. Sınıfa girdik erkekler dalga geçiyor. Hikir hikir gülüyorlar. Biz Arapça dersinde gömdük kafayı kitaba .atkı şapkayı cikarmadim utancimdan.