0 oy
969 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 yaş altı bebekle gidildiğinde bebeği devlet alıyor mu 

8 Cevaplar

0 oy
(163,764 puan) tarafından
Bilmiyom pist yularda kalsin
(14,062 puan) tarafından
Belcikada kala kala türkçeyi iyice unuttun kız one ele pist yularda kalsin::))
Nasılsın sevdammm❤❤
Ahahaaa iyim sen nassin
(14,062 puan) tarafından
Kız üşütmüşüm galiba habire hapşu hapşu ıhlamur yaptim içiyorum başım çatlıyor:))
Ayaklarini sicak tut
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende kalıyor cnm istemezsen alırlar tabi devlet bakar. Rabbım kimseyi oraya düşürecek kadar çaresiz ve KİMSESİZ bırakmasın insaAllah. 
tarafından
Amin canım saol
0 oy
(891 puan) tarafından
Postun yukari çıksın canım bilgim yok 
tarafından
Saol canım
0 oy
tarafından
Kim gidicek durum nedir biraz daha aciklaya bilir misin farkli bir tavsiyemizde olabilir.
tarafından
Ben gitmeyi düşünüyorum canım psikolojik olarak sorunum yok ama ailem destek olmadığı için gidecek yerim yok o yüzden Bi süreliğine orda kalmayı düşünüyorum
tarafından
Bunun icin bazi somut sebeblere ve delilere ihtiyacin var canim siddet goruyor olman lazim ve bunun icin karakola basvurmus uzaklastirma almis olman lazim her isteyene gel demiyorlar ayrica ben devlet siginma evlerini iyi bulmuyorum siginmayi deneyimleyen kadinlar sana dayakci kocayi aratacak muameler yapildigini soyluyor eger gercekten risk altinda isen ve ve gercek bir siginmaya ihtiyacin varsa veya bir yol izlemek icin fikir almak istiyorsan MORÇATI KADIN SIĞINMA VAKFI ni arami tavsiye ederim internetten numaralarini bul ve ara sana yardimci olacaklardir. Allah yardimcin olsun canim.
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
(787 puan) tarafından
Karakola başvurmana yada uzaklaştırma almasına gerek yok sosyal hizmetlere gittiğinde ve benim gidecek yerim yok eşimden şiddet görüyorum dediğinde direk seni yerleştiriyorlar
tarafından
Şiddet yok ama başka geçerli sebeplerim var o yüzden gitcem inş alırlar
0 oy
tarafından
Gitmek istiyorum demekle olmuyor malesef kalan arkadaşım vardı 

Çocuğunu almıyorlar yanında duruyor sana iş imkanı veriliyor bebeğine bakıcı bakabiliyor 

Ama telefon internet vs yasak sadece tlfn oluyor şartlar çok ağır 

Ama ölüm tehlikesi olan insanlar için bu kurallar ama hepinizi kapsıyor 

Ama elinde somut deliller olması lazım oraya girebilmen için 

Şiddet gördüğüne dair darp raporu vs 

Allah kimseyi oralara düşürmesin 
(787 puan) tarafından
Biz kaldık darp raporuna delile hiç bişeye gerek yok 4 kardeşim ve annemi şiddet görüyorum gidecek yerim yok dediklerinde direk hastane kontrolü yapıp uyuşturucu falan kullanmadığımıza bakıp yerleştirdiler
tarafından
Şiddet yok ama başka durumlardan dolayı gitmek istiyorum bakalım inş darp raporu falan istemezler
(787 puan) tarafından
Merak etme darp raporuna falan gerek yok alırlar başka sebep söylemene bile gerek yok şiddet olduğunu ispatlamak zorunda değilsin öyle desen bile alırlar
0 oy
(787 puan) tarafından
Bebeğini asla devlete falan vermezler ben annem ve 3 erkek kardeşim kaldık ve o kadar bebek büyüten kadın vardı ki orda asla almazlar sadece 15 yaşından büyük erkek çocuğunu göndermek istiyorlar çünkü bazı kadınlar oluyormuş orda erkekleri kendilerine kullanmak isteyen o yüzden erkek çocuklarını korumak için benim büyük erkek kardeşimi göndermek istediler annemde vermem yoksa bende giderim dedi göndermediler çok şükür başımıza öyle bişey de gelmedi 
tarafından
İnş canım ya bebeğim daha 3 aylık
(787 puan) tarafından
Merak etme bebeğin seninle kalır kimseye asla vermezler
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Rabbim hayielisini eylesin bilmiyorum ama insallah anneye veriliyordur
tarafından
İnşallah
0 oy
(479 puan) tarafından
Canım bende düşünüyorum. Eşimin ailesi yüzünden babamda kızını almam yanına izin vermem çocuk onların diyor bende kızımı vermek istemiyorum napıcam da bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 911 göst.
+1 oy
11 cevap 4,583 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde seda21k (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,194 göst.
11 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 660 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Koalam (240 puan) tarafından soruldu