0 oy
696 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
1 yıllık bile evli değilim. Yeni doğum yaptım . Eve ziyarete gelen eşimin akrabaları özellikle eşimin çok kötü ahlaklı bir babannesi var sürekli ima da bulunuyor öyle veya böyle çocuğa babası aslan gibi diyo gerisini anlarsan, mesela bir kız geliyor bu bu eve ne yakışıyor diyor bulaşık yikadik biriyle kız sizin gelinden iyi iş yapıyor diyo en son çok ye süt olsun dedi sofrada ben de çok tokuum yiyesjm yok dedim yemezsen torunuma kız yok sanma buluveririm hemen dedi. Eşimin annesi de arada söylüyor ama alıştım ona yani. Yok halasi annesi kızından daha genç duruyor diyor. Bunların yüzüne stresten göğüslerim taş gibi oldu ateşim.cikti O kadının ağzını payını veremedim.diye. lakabı deli zaten ama kimse umursamıyor herkese her şey diyor yani gerçekten deli değil tabi onu belirteyim. Yani patlıcam artık. Eşimle görücü usulü evlendik bu arada ondan pek sesini çıkarmıyor o düzenim bozulur diye çok korkar begenmese bile asla söylemez

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynısını yaşadım oğulları dört dörtlük ben bı işe yaramaz gibiymisim gibi davraniyorlardi en son ortaya tepkimi koydum altlı üstlü oturduğumuz halde artık aşağı inmemeye başladım yüz vermedim 
(43 puan) tarafından
Yok annesi öyle çok bir demez biz de oğlum falan üzülür diye ama diğer akrabaları tak tak söylüyor bir şey de diyemiyoruz gecistiriyoruz ama  çok zoruma gidiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burda onlardan çok eşin hatalı eşin birkez benim eşim bana yakışıyor eşimi beğeniyorum kimseyle de işim olmaz deseydi önlerinde emin ol susarlardı. 

Benim kendi ablamın kızı beni çok kıskanır kalkıp dediki bebeğin gözleri çok güzel seninle alakası yok dedi mahsus halbuki kızlarım bana çok benzer eşimde ablamın kızına direk Annesi daha güzel inşallah kızımda annesine benzer hep dedi ablamın kızı mort oldu afedersin ve bidaha cesaret edemez.  Yani eşinin birkez onlara ben eşimi beğeniyorum kimseye gerek yok demesi onları sustururdu.. Kendi kızları da var biraz düşünceli olsunlar terbiyesizler. 

Birde merakımı mazur gör madem görücü usulü yani ailesi gelip istedi beğenmiyorlarsa neden istediler ki.. 
(43 puan) tarafından
Eşim söylüyor zaten annesinin yanında ama yani böyle yüzeysel gibi hissediyorum. Sonuçta annesinin çok begenemedigi biliyorum yani.

Kızları Yok halası dediğim eşimin halası.

Nasip oldu evlendik bir şekilde
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım öyle düşüncesiz insanlarla yaşamakta zor inşallah pişman olurlar birdaha yapmazlar..
(43 puan) tarafından
Bilemiyorum bazen boşanıp kaçmak istiyorum ama dile kolay işte
tarafından
Eşin sana karşı iyiyse boşver takma bunları Allaha havale et
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Konusup dursun, yine oyle dediginde, demeyle olsaydi hersey oooo de kestir at canim. Kendini jzdugune degmez. Ya da bem yokken aklin nerdeydi alaydin baskasininde :D
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Hoşt köpeeek deseydın baskasını alcakmıs kız cokmuş alsaydı tutan mı vardı gerızekaalı bu ınsanlar ya
(43 puan) tarafından
İşte boyle bağırıp çağırasi geliyor insanın yapamyinca olan bana oluyor ağlıyorum sinirden
(1,657 puan) tarafından
Esın nıye bısı demiyor sen demıyo musub bana bıyle dıyolar hayırdır
(43 puan) tarafından
Yani nasıl diyeyim ki zoruma gidiyor beni beğenmiyorlar mi diyeyim. o deli o zaten idare edeceksin der biliyorum yani çünkü laf dediği ksiilere öyle diyor eşim herkes onun ne olduğu falan biliyor der
(1,657 puan) tarafından
Herseyı desın delılıge vursun ıyıymıs evet de begenmıyolar nıye aldılar de sureklı bu lafı duymak zorunda degılım de ezdırme kndını saygı da bı yere kdar
0 oy
(544 puan) tarafından
Görücü usulü ewlenmişsin bide gelip kapına oturmasalarmış alınlarına silah mı dayanmış bu nasıl terbiyesizlik herkesin lafını wer otur kuzum ezdirme kendini mesela şöyle de onlara Allah ahlak güzelliği wersin yüz güzelliği 5 para etmez de anlarlar tabi kapasite warsa 
(43 puan) tarafından
yani babannesine lafı söylesem kötü ben ölürüm bu sefer gelin neneye laf dedi olur
(544 puan) tarafından
Boşver o konuşurken kötü olmuyorda sen mi Olcan herkes haddini bilsin
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Sende deseydin az yaşından başından utanda bos muhabbetler etme.. gereksizler.

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Saygı da biyere kadar terbiyesize bak o ne demek torunuma kız cok yemek yemezsen ağzının payını veririm valla 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Görücü usulüyle evlenmişsin. Gelip kendi gözleriyle gördüler beğendiler ki istediler beğenmeselerdi seni ne diye istemişler. Zorla yakalarına yapışmadınız yaa. Öyle söylediklerinde ben istemedim ki siz istediniz beğendiniz aldınız. Beğenmiyorsanız istemeseydiniz de. 

Biz de görücü usulü evlendik eşim de bende istemiyorduk. Ama sonrasında birbirimizi tanıyınca iyi ki evlenmişiz falan dediki bazen esprisine falan annesinin yanında der seni istemiyordum ki bende sana meraklı değildim istemiyordum sizinkiler beğendi istedi diyorum hiç kimse sesini çıkaramıyor
0 oy
tarafından

Vallahi senin yerinde olsam köşede sıkıştırırım gebertirim seni derim.Birine anlatirsada deli mi ne dersin:angel:

(43 puan) tarafından
İyi fikir :)
tarafından
Yap kız ya herro ya merro;)Deliymis lakabi zaten inanmazlar:)
0 oy
(933 puan) tarafından
Ben 2 buçuk senedir evliyim bi kere öyle imada bulundu ben kaynanam iş yaptırmayı sever ben de yavrum 4 aylık var öylesine oturmaya gtmstik  misafir de vardı onlara komşusunun  gelininden bahsediyordu hamaratms  eli lezzetliyms  işinde hızliyms  felan  bende sustum sustum  patladım sasrdi tabi sen niye üstüne alinyrsn  dio neden acaba dedim  ben gelipte iş yapmak zorunda değilim  dedim bebeğim var onunla sadece ılgilenirm  dedim üstüne eşim geldi ne oluyor dedi annen beni kotuluyor  sadece dedm ben becerikszmiyim  dedim beni eve götür dedim eşim orda anasına babasına bağırdı cagrdi saolsn benm tarafımı tuttu valla çekilmiyorlar 
0 oy
(22 puan) tarafından
Kocan savunmuyomu ayni benim kayinvalidem gibi oda esimin eski svgililerinden bahsetti bisey diyemedim sonra esime soledim uyarmis annesi bidaha agzini acmadi ikimizinde ikinci evliligi esim benden 15 yas buyuk o 41 ben 26
0 oy
(352 puan) tarafından
Benimde tipime laf etti kaynanam eşim de dünya yakışıklısı deil hoş anne dedim valla bana öyle oğlum dedi. Hamileyim vallahi billahi görümcem benden güzel deil Allah yaratmıs yani diğer eltim falan da öyle kız oldugunu duydu İnşaAllah huyu tipi her şeyi ablana benzer dedi eşime bana her telefonda aynı eşimde en son hadi tipi neyse ablamın huyu çok mu güzel Allah benzetmesin dedi. Ondan beri susuyor. Ama gerçekten psikolojimi bozmustu. Beni ilk görünce çok çrikin bulmuş ilk evlenince diyo gerçekten güzelmişsin bana çirkin gelmiştin vs bekarken böyle bişeyler ne duydum ne işittim evlenince psikolojim bozuldu resmen. Bide böyle diince insan kendi bayağı bi güzel olsa zoruna gitmez insanın. En iyisi hiç takmamak. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 189 göst.
7 Aralık 2023 Aile kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,350 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 515 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,555 soru

12,119,137 cevap

36,467 kullanıcı

...