0 oy
1,434 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar bizimkiler bugün abime kız istemeye gittiler bir yıldır beraberler babam istemiyordu ilk başta ama abim isteyince mecbur kaldı bende şehir dışında olduğum için gidemedim ama nişanda orda olucam hayırlısıyla abim için çok mutluyum bende görümce oldum artık ama iyi bir görümce olurum diye düşünüyorum genelde pek sevilmezler ya benimkiler gibi;))çok fazla para istediler ama 85 bin liralık altın ve 15 bin lira çeyiz parası istediler ne yapalım artık alıcak bizimkiler hayırlısıyla bitsinde başka bir şey istemiyorum

28 Cevaplar

0 oy
(4,666 puan) tarafından
Çeyiz parasi ne canim
tarafından
Kızın ailesi çeyiz alıyor işte onun için istiyorlar
(4,666 puan) tarafından
Ilk kez duydum canim bizde yok
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
Walla ne iyimiş kuzum biz bedavadan gitmişiz:) Bi tane alyans taktılar herşeyi mi ben babam aldık babam hatta ewlenirken çantama harçlık koydu ilk etapta kocandan belki bişey istemeye çekinirsin diye 
tarafından
Bende istemedim evlenirken altın istedik sadece annemler bütün çeyizimi hazırladı her iki taraf elinden geleni yaptı
0 oy
(800 puan) tarafından
Yeni gorumce oldugun belli canim buralarda böyle benimde 4 tane yengem oldu altin paralari 85 binden fazla tuttu eee bide baslik paralari var oooo kiyafetleri makyaj ayakkabilari fkn derken birsuru  masraf yeterki kazasiz belasiz olsun
tarafından
Aynen canım daha bunun nişanı var kıyafeti ayakkabısı bohçası bir sürü şey var daha
0 oy
(7,192 puan) tarafından

:) Valla benim ceyizimi Allah bin kere razı olsun ailemden onlar yaptı bitek göznuru el emeği ceyizimi kendim yaptım. Elede muhtaç olmadım çok şükür..  

0 oy
(1,250 puan) tarafından
Hiç sevinme canım İnan bana ağzınla kuşta tutsan sevilmiyorsun mümkün olduğunca uzak dur çok samimi olma ben bizim geline Pervane oluyordum tek Kızım ben kız kardeş gibi gördüm onu Meğer o ilk baştan beri beni hiç sevmemiş düşman gibiymiş çok sonradan öğrendim ağzıyla da söyledi zaten ben seni çok seviyordum dedim Hadi oradan da kimse kimseyi çok sevmez dedi bana 6 yillik gelin 2.yil bunu bana soyledi suan ondan tiksiniyorum ama kardesimin ve yigenlerimin hatrina arada konusuyorum degmez inan sakin kaptirma kendini sonra cok uzulursun sevilcem diye
tarafından
Yok canım zaten kendi görümcelerimde o hataya düştüm birdaha böyle bir şey olmaz tabiki saygı gösteririm sonuna kadar pek tanımıyorum açıkçası ama çok yüz göz de olmam
0 oy
tarafından
Bacım biz istemedikte noldu zerre değerimiz yok şimdiki aklım olsa bende isterdim :)
tarafından
Ne kadar iyi olursan ne değer verirler nede severler bu zamanda kimsenin gözünün yaşına bakmicaksın
tarafından
Aynen öyle evimde bi tane eşyaları yok biz oduyoz ama yine kötü yine kötü
0 oy
(972 puan) tarafından
Çeyiz parasini biraz fazla istemişler altin az ama bi bilezik olmus 18 bin hakkinda hayirlisi olur abinin inşallah
tarafından
İnşallah canım sağol ne yapalım abim için yapıcaklar annemler yine onlara geri gelicek zaten
0 oy
tarafından
Ay bende cok heveslenmiştim cokk ebemi gordum ne abimle gorusuyom e gelinke 15 aylik yegenim var fotograflardan seviyorum
tarafından
Kötü gelin insanı rezil eder gerçekten herşeyi bozan da odur bizimkini çok tanımıyorum ama ne yalan söyleyeyim çok ısınamadım hakkımızda hayırlısı olsun canım
tarafından
Valla canim el kizi ben ben adaletli bir insanim kendimi baskasinin yerine koyar oyle yorum yaparim bende gelinim cunku ama ben bizim gelinde degil abimde suc buluyorum  abimin bize saygisi olsa oda gosterirdi abim anneme babama  saygi konusunda tepkisi koymuyorsa  geline suc bulmam  o yuzden Allaha yakin bize uzak olsunlar mutlu olsunlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 364 göst.
9 Eylül 2020 Aile kategorisinde Kızım huzurum (302 puan) tarafından soruldu

404,539 soru

12,118,665 cevap

36,468 kullanıcı

...