Ya doğuma çok çok az kaldı günlerim kaldı artık her taraf açık toz duman, ben ince bir temizlik yapim eve dedim, zaten eşimle aram kötü Bare evim temiz olsun doğuma girerken gözüm arkada kalmasın diye. Annem geldi yanıma her hareketimi takip ediyor artık bıktım. Mutfak dolaplarını iç dış siliyorum beni videoya çekiyor, kapıyı siliyorum kapıdan gizli gizli bakıp bana seninle görüşecez diyor. Dedim ne diyorsun ya buraya bana destek olmaya mı geldin zaten sorunlarım varken bana daha çok sorun çıkarmaya mı dedim? Temizlik yapsam bile kadına batıyor, benim yapmamı istemiyorsun peki son günler diye sen al eline yap bana yardımcı ol. Kendide yapmıyor temizlik bırakmıyor bende rahat rahat temizlik yapim. Bunlar bence hepsi bir olup beni delirtmeye gelmişler dünyaya. Boşanacaktım şiddet gördüğüm için ama ölsemde artık boşanmıcam Annemin psikoloji kocamınkinden daha bozuk bence anne evine gitsem onunla kavga ederiz bir rahat bırakmıyor beni salmıyorlar beni. Onlar mı hamile, hamile psikolojisi yaşıyor ben mi?