Benim.kizimda 4 aylık mama hazırladığım esnada aglarken mama hazirlayinca anne diyor
, inanılması zor ama gerçekten anne diyor ...
Hatta bir ara ağladı anne dedi ablam şok oldu çabuk gel kızın ağlarken anne diyor )
Kurban olurum ben onaaa
Çok konuşan birileri varsa çevresinde hızlı öğrenirler. Ben de çok konuşurum ona. Bende de annemsi kelimeler çıkar ağlarken. Hatta söylenir bıt bıt susturulamaz şekilde.
Kız maşallah diyim de benimki 40 ı çıkmadan anne dedi çünkü kaynanam 40 gün kaldı bnde ve o dahagtmeden kayniş demişti kız tuğba bu anne diye ağlıyo
Benim kızımda 4 aylık bizimkide bı iki haftadır öyle ağlarken anne diyo normal demek bütün bebekler aynı eşimde diyo ilk kimi soyliycegi belli oldu ilerde bilinçli olarak diycek derken zorlanmaz
Kiz benimki 3 aylik arada sanki anne dior gibime gelior esime soyluorum bak anne dedi sanki dedi diorum yok artik dior dikkat et bak agladginda arada oyle yapior diorum inanmior ya bence sen ilk anne demesini istedgin icin sana oyle gelior dior
Benimki de 5 aylik aglarken cikiyor bazen anne diye hatta cok agladiginda anneanne bile diyo arka arkaya
1,498,412 soru
24,476,536 cevap
355,687 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın