0 oy
583 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 4-5 seferdir ağlarken aradan bildiğin anne kaçıyor her zaman değil mesela gün içinde 10 kere ağlasa 1 defa anne diyor bı kaç defadır anneeee diye ağlıyor tek bir kere söylüyor ama tabi bilinçsiz daha imkansız ama dermi ya bı tuhafıma gidiyor söylüyor yani 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim.kizimda 4 aylık  mama hazırladığım esnada aglarken  mama hazirlayinca anne diyor

, inanılması zor ama gerçekten anne diyor ...

Hatta bir ara ağladı anne dedi ablam şok oldu çabuk gel kızın ağlarken anne diyor :)

Kurban olurum ben onaaa

tarafından
Hahaha bazende ağlarken weyyyy weeyyy diyor :)))
tarafından
Maşallah büyüdükçe neler söyleyecek bakalim
tarafından
Evet rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
tarafından
Diyorlar canım babası haset ediyor :D eeee ben bakıyorum kimi diyecektiii
tarafından
Ama çok tatlı oluyor demi anne dedikleri zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok konuşan birileri varsa çevresinde hızlı öğrenirler. Ben de çok konuşurum ona. Bende de annemsi kelimeler çıkar ağlarken.  Hatta söylenir bıt bıt :) susturulamaz şekilde. 

tarafından
Evet ben hep konusurum mutfakta yanıma yatırırim ben bulaşık yıkarken mızmızlaninca falan bak bana kızar işlerimizi yapmazsak evimiz pis olur hemen yikayayim seninle ilgilenecem sende büyüyünce burda bana yardım edip bulaşık yikiycakmisin yada üstünü kirletince niye kirlettin kim yikiycak şimdi anneyi uzersen anne hasta olabilir o zaman sana güzel bakamaz falan falan diyorum
tarafından
Benim oğlana da aynısını diyorum :D erkekler dr yardım eder guzum diyorum :D
0 oy
(775 puan) tarafından
Aynn benim bebeğim de öyle şimdi 7 aylık gene anneeee diye agliyo bazen de ba ba baaaa diye:D
tarafından
Çabuk öğrenecek demekki benimkide
(775 puan) tarafından
Aynn kuzum
0 oy
(703 puan) tarafından
Benm oğlum 2 aylıktı çok gaz sancısı vardi kayınvalidem gorumcelerim var kayınvalidem aldı gezdiriyirdu ağlarken anne dedi bende ölürüm sana annem elimden bişey gelmiyor deyip ağlamıştım ben aglayinva gorumcemde ağladı şimdi hatırlayınca gülüyoruz :))
tarafından
Yaaa yazık duygulandım şu anda :(
(703 puan) tarafından
O an çok duygusaldi ama şimdi sipam 2 yaşında anne diyo başka bişey demiyor  tek medet bekledikleri kişi biziz çocuklarımızın
tarafından
Ne kadar naif insanlarsınız sizi yerim bi de oturup ağlamışlar ya Kıyamam. Hastanede damaryolu takılmış halde çok ağladı gözümün içine bakarak kurtar beni bi şey yao der gibiydi :( ben de ağladım çıkartırdım hemen
(703 puan) tarafından
Anne olmak böyle bişey canm ben hala bı yerine bişey olunca onla beraber ağlıyorum babası ağlama diye söyleniyor :)
0 oy
(52,116 puan) tarafından
evet anne olarak cikiyor canim bilincsiz diyorlar ama bildigin anne diyorlar ☺️♥️
tarafından
Ne güzel ya masallah
tarafından
Aynen bilinçsiz diyorlar ama anne olunca öyle inanmak ve duymak istiyorsun :)
0 oy
(48 puan) tarafından
3 aylık kızım kaynimim ve eltimim kucağında anne diye ağladı iki gün sonra da eşime vermiştim sen bak uyucam diye anne diye ağlamıştı :))
tarafından
Maşallah çok güzel bişey
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Kız maşallah diyim de benimki 40 ı çıkmadan anne dedi çünkü kaynanam 40 gün kaldı bnde ve o dahagtmeden kayniş demişti kız tuğba bu anne diye ağlıyo :D

tarafından
Ahahaha cok güzel bişey ya masallah
0 oy
(669 puan) tarafından

Benim kızımda 4 aylık bizimkide bı iki haftadır öyle ağlarken anne diyo :) normal demek bütün bebekler aynı eşimde diyo ilk kimi soyliycegi belli oldu ilerde bilinçli olarak diycek derken zorlanmaz :D

tarafından
Yinede ilk konuşacaklarinda genelde baba diyorlar galiba
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Kiz benimki 3 aylik arada sanki anne dior gibime gelior esime soyluorum bak anne dedi sanki dedi diorum yok artik dior dikkat et bak agladginda arada oyle yapior diorum inanmior ya bence sen ilk anne demesini istedgin icin sana oyle gelior dior :D

tarafından
Yok ya söylüyorlar
0 oy
tarafından
Benimkide 4 aylik cok konuşurum onunla hic susmam simdi cocuk uykusundan bile bidirbidir konusarak uyaniyo aglarken bilincsizce anne cikardigi oluyoda gecen gun hadi oglum anne de an ne falan diyodum durdu durdu annii dedi sonra tekrar bidirdamaya basladi sok oldum bi daha desin diye baya uğraştım ama demedi
tarafından
Bilinçsizce deselerde çok güzel.bisey
0 oy
tarafından
Evt benm oğlumda 4  5 aylıkken derdi anne hatta bazen baba bile diyordu 
tarafından
Çok değişik ya Masallah
tarafından
Aynen canm şimdi 13 aylık baba diyor sürekli
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Benim kizim bir haftalikken anne diye ağlamaya başladı hala aynı ağlıyor anne nenne diyordu şimdi anannene diye ağlıyor . Yani mümkün o zamanlar zaten bildiği için söylemiyorlar
tarafından
Demekki genelde söylüyorlar
0 oy
tarafından

Benimki de 5 aylik aglarken cikiyor bazen anne diye hatta cok agladiginda anneanne bile diyo arka arkaya:D

tarafından
Ahahah ne güzel
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Der canım ama tabiki bilinçsiz 
tarafından
Olsun yinede çok güzel
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Benimki de 10 aylık olmak üzere anne diyor:)
tarafından
Bizde bı o kadar olsak ahh
(7,118 puan) tarafından
Zaman çabuk geçiyor merak etme:D
0 oy
(411 puan) tarafından
Benimde kızım 4 aylık cnm bazen ağlarken yada mırıldanırken anne diye ses cikariyo ama kimse bana inanmiyo
tarafından
Yapıyorlar işte ya

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 382 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yuska (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 451 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,073 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emellllsdkkk (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 742 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,708 soru

12,425,776 cevap

45,477 kullanıcı

Kategoriler

...