0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Selamün aleyküm kızlar nedense bazen bazı durumlarda kendime hakim olamıyorum . Şöyle ki aniden bagirabiliyorum kizabiliyorum tuhaf hareketler yapabiliyoum hatta bazen içimden bir ses bebeğe kizmami bile söylüyor bu bir iki haftadır bu sekildeyim namazlarimi bazen aksatiyotum ondan mı acaba ya da piskolojik mi yani bu durum yeni bu şekilde uzulecegimi bile bile yapıyorum iç sesime engel olamıyorum neden böyleyim kızlar ne yapmam lazım.. bu arada linç edecek kişi yorum yapmasın lütfen . 

6 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Birikmis beyin yorgunlugu bacim baska bisi degl yasadigin biraz degisiklige mutlu olmaya ilgiye ihtiyacin var bence ozaman hepsi duzelir
tarafından
Haklısın canım aslında eşim çok anlayışlı bir insan bugün konuşuyorum bu şekilde korkuyorum kendime veya çocuğa zarar veririm diye :( Allah razı olsun senden canım düşüncem beni bir nebze de iyi etti .❤️
(4,234 puan) tarafından
Senden de razi.olsun canim.benim insallah hersey gonlunce olur hicbisey icin uzulme bak bu hayatta senden daha degerli baska kimse yok güçlu olki bebisine daha iyi bakabilesin❤❤
tarafından
Yaaa gerçekten çok teşekkür ederim , Rabbim evine bereket ailene huzur mutluluk versin . Güçlü olmaya çalıyorum ama bazen umrumda olmuyor bazı şeyler bu iki haftadır da ben ben değilim sanki farklı farklı hareket düşünce şiddet içerikli olsun başka kötü düşünceler olsun peşimi bırakmiyor bu geceden sonra bol bol dua edicem inşallah. Bu arada tekrardan teşekkürler ♥️♥️
(4,234 puan) tarafından
Rica ederim canim nezaman istersen yazabilrsin ozelden de konusurz
tarafından
Sağol kuzum ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acaba gun icinde cok fazla mi yoruluyosun
tarafından
Canım söyle her gün temizlik çocuk ve yemek günüm hep bu şekilde . Dışarı çıkmam doğru dürüst güvenecegim bir arkadaşım bile yok eşim desen günde 1,2 saat görüyorum bazen nedense. Bulaniyorum ve bu iki haftadır da değişik düşünceler hareketler iç sesim farklı şeyler yapmamı istiyor bebeğe bir zarar veririm diye korkuyorum , ellimde değil uzulecegimi bile bile yapmak istiyorum ne yapicam bilemedim :((
0 oy
tarafından
Kızlar postum aşağı inmesin yardım edin ne yapabiirim nasıl hakim olabilirim kendime :(( lütfen dusuncelerniz benim için çok önemli .
0 oy
tarafından
Bebek kaç aylık canım lohusa mısın
tarafından
Yok Allah izin verirse 4 aylık olacak inşallah
tarafından
Genede küçük Bi bebek. Senin yardıma ihtiyacın var eşin yada başka biri kafayı dağıtamıyosun bence ondan
tarafından
Yardım edecek biri yok kuzum :( bu iki haftadır böyleyim önceden böyle bir huyum yoktu . Ellimde olmadan değişik şiddet içerikli düşünce olsun hareket olsun yapıyorum kafa dağıtma konusuna gelecek olursak da sürekli evdeyim temizlik yemek çocuk günüm hep böyle geçiyor evet bunlar benim görevim ama bazen kendime engel olamıyorum iç sesim yüzünden :(
tarafından
Psikolojik işte canım destege ihtiyacın var eşine anlat bu durumu senin yanında olsun ilgilensin
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim canım ♥️ Allah razı olsun .
0 oy
(973 puan) tarafından
Valla bende ayni durumdayım kendimi tutamıyorum bazen hic durmuyor bizimki uyumuyor stresten uykusuzluktan coktum resmen 
tarafından
Allah seninde yardımcın olsun canım , benim anlamadım ilk defa böyle oluyor içimden gelen herşeyi yapmak istiyorum kötü olmasına rağmen korkuyorum çocuğuma veya kendime zarar vericem diye :(
(973 puan) tarafından
Ben o gün kafami duvara vurdum  çocuğa da elimde olmadan kiziyorum sonra üzülüyorum bidaha kizmayacam diyorum sonra bakiyorum yine ayni şey
tarafından
Aynı durumu yaşıyorum canım
0 oy
(891 puan) tarafından
O iç ses benide bitiriyor bAzen korkuyorum kendime engel olamazsam gözüm karariyo sinirlenince çünkü kızım beni çok yoruyo uyumuyo içimdeki sesi anlatsam linc ekibi gelir
tarafından
Bende de oluyor canım merak etme Rabbim sabır versin inşallah
(891 puan) tarafından
Amin ınş canım biran önce büyüsunler
tarafından
İnşallah kuzum inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 488 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 755 göst.
0 oy
7 cevap 792 göst.
+1 oy
7 cevap 331 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,963 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,242 soru

24,382,638 cevap

348,846 kullanıcı

...