0 oy
927 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar beni bilen bilir aranızda İzmir'de Torbalı'da yaşıyorum Ailem de Aydın'da Torbalı ile Aydın'ın arası 45 dakika araba ile mesafe Şu aralar çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi Boğazlarım şiş grip gibi bir halin var vücudum dökülüyor resmen oğlumda Bu arada diş çıkarıyor ve gece gündüz hiç uyumuyor son 2 aydır zaten uyku düzenimiz bozulmuştu Son bir haftadır hiç uyumuyor bu sabah artık oturup ağladım uykusuzluktan yorgunluktan Annem de Dedi ki getir iki gün bende kalsın Hem hastalığın iyileşir hem de biraz uyumuş olursun eşim de götürelim ne olacak Annen iki gün Bakı versin diyor bu arada eşim de asker olduğu için çok yoğun çalışıyor Sizce iki gün annemi bırakıp Gece Gündüz 2 gün orada kalmasına izin vermeli miyim bu arada oğlum 9 aylık ve doğduğundan beri hiç benim yanımdan ayrılmadı

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeğimle beraber bende kalırım annem bebeğimle ilgilenir ben dinlenirim 
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından
Valla ben eşime  bile zor bırakıyorum.

Çoğu zaman  bırakmıyorum
0 oy
tarafından

Ben gurbet eldeyim alıştım iki ailenin de yokluğuna. Çok yoruluyorum mahvoluyorum geberiyorum ama alıştım. gelmesin kimse. yavrumu da gözbebeğime bile vermem. benle iyileşsin benle kalsın. anasının dizinin dibinde memikolarının arasında :) 

0 oy
(578 puan) tarafından
ben yalniz gondermem kemdimde giderim 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Ben yapmam canım ya annem gelir ya ben de çocuğumla giderim
0 oy
(580 puan) tarafından
Annenin sizde kalma durumu yok mu o gelsin sana destek olsun 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bnce çocuğu al annene git sen dinlen hemde yine çocuk gözünün önünde olur 
0 oy
tarafından
Sende git :)
0 oy
tarafından
Emzirmiyor musun canim
0 oy
(724 puan) tarafından
Çok özlerim bırakamam ben canım zaten yorgun olduğum zaman annemlere gidip kalıyoruz bir kaç gün dinleniyorum öyle 
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Annen gelse daha iyi olmaz mı? Hem sana bakar hem bebegine. Bebeğinden de ayrı kalmamış olursun
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Asla bırakmam eğer çok yardım edeceklerse ya bende giderim ya onlar gelsinler 
0 oy
tarafından
Bebeğin de diş çıkarıyormuş şuan oda sana muhtaç ben olsam bırakmazdım daha çok küçükmüş bu arada bende gurbetteyim yanlız büyütüyorum evet çok zor ama yapcak bise yok benim oglum 2 yaşına geldi bundan sonra eğer ihtiyacım olursa bırakırım ki doğuma gitmeden zaten birakicam
0 oy
(135,704 puan) tarafından
Tabikide birakirim gozum arkada kalmaz 
0 oy
(458 puan) tarafından
Ee sende kal annende annen ikinize de baksın dün kızımı amcası iki saatliğine götürdü oturup ağladım resmen öyle özledim yani 
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Bırakırdım. Ruhen ve fiziken yorgun olunca cocuga da pek bisey katamiyor insan
0 oy
(17 puan) tarafından
Ben birakiyorum bazen annem benden guzel bakiyo sagolsun Allahım onları başımdan eksik etmesin Aminn
0 oy
(1,166 puan) tarafından
canim ben burakmam.  bir saatlik bile disari ciksamm.  fikrim kizimda kalir.hep annem bakar bir saatlik bile olsa ararim hep.   gidib gelince omurden omur gidiyor.  yanimda kalsin.  ya bensiz aglarsa  aglarsa en iyi annesi sakitlesdirir bebeyini. ne kadar yorqun olursak olalim bebekler bizim bebeyimiz.  burakmaya gelmez.   annemgilde aglarsa bend eevde mahf olurumm. 
0 oy
tarafından
Valla ben yapıyorum arada hatta onceden bir hafta bırakıyordum hic halim olmuyordu bazen oturup ağlıyordum... su bir kac aydir fazla vermiyorum hem alistim hem oğlum eskisinden iyi oldu. Bugün vericem oğlumu çünkü sabahlari erken kalktığı için oğlum esim bakıyor o çok uykusuz onun için oğlumu vericem anneme bugün baksın yarın alicam. He benim annemin eviyle benim evim karsi karsiya apartmanlarımız ama 1 saatte olsa yine verirdim. Canimin can-ı benden daha iyi bakıyor daha sakin davranabiliyor
0 oy
(2,591 puan) tarafından

Sen de annende kal  sen uyurken annen oyalar ama acıktıgında bişey yapamaz çünkü bi bebege annesinden başka kimse iyi bakamaz

Bende uykusuz kaldım gece saat 5 de uyuyup 7 de uyanır dı gündüz desen yarım saat uyuyup uyanrdı hiç aklıma oyle bişi gelmedi ki diş çıkarıyor diyosun ateşi çıkarsa ya

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 567 göst.
17 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pakize333 (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 902 göst.
29 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 598 göst.
0 oy
33 cevap 889 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (246 puan) tarafından soruldu

411,558 soru

12,389,522 cevap

43,714 kullanıcı

Kategoriler