Kızlar esim vardiyali çalışan biri 2 gündür geceye gitti doğru düzgün birbirimizi göremedik bugünde evdeydi annesigile gitti abisiyle gardalop taşımak için gitti geldi adam birden degisti :/ dedim ki kaynvalidemle gezdik canim bişey çekti dedim varmı yokmu bilmiosun istiyosun dedi sustum bisi demedim yanima uzanmasini istedim tavırlı tavırlı konuştu noluyor dedim bi ****** git ya dedi sizce nolmus olabilr ya :/ kaynanam doldurdu desem kadin benimle beraberdi hiç bisry düşünemiyorum suan.
Var mi yok mu sormuyorsn dediğine gore maddiyat canini sikmistr canm durumlarnz iyi degilse birde borc faln ciktysa bugun szden habrsiz esinz ona takilms hıncını sizden cikartmistir belki
Allah allah sorsaydin ya esine bi
üstüne gitme simdilik biraz gecsin oyle sor cok soruncada bunaliyor erkekler
Belki bir olay yaşamıştır canım. Üzme hemen kendini. Ertesi gün de sana karşı tavırlı olursa o zaman sorarsın
Canm olabilir insanlık hali bizlerde de değişmeler olabilir bazen belki istediğin şeyi alamadığı için üzülüp böyle bir şey demiştir. Hem kendinizi hem de bebeişlerimizi üzmeyin
Canım üstüne gitme elbet ortaya çıkar sanki sana kötü davranmamış gibi davran ve yanında olduğunu ona hissettir. Büyük ihtimal maddiyat sıkıntısı var ya da abisinin durumu iyiyse falan orada bişiye bozulmuş olabilir moralini bozma anlatmasını bekle canım
401,983 soru
12,034,178 cevap
36,262 kullanıcı