0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,038 puan) tarafından
Bir arkadaşım var 4 yıllık evli çocukları olmuyor. Son iki senedir hiç aynı yatakta yatmamislar eşi işten geç geliyormuş diye ki bazen gececi oluyor hep salonda yatarmis. Kız bunun yanına godermis kıza göz ucuyla bakarmis ne geldin diye. Çocuk hep telefona bakıyormuş kız güzel giyinse bile farketmemis.

Kiz diyor ki tedavim bitince çocuk olacak o zaman değişecek 

Ben de çocuk daha kötü yapar boşan dedim

Ama eşim çok merhametli biri beni aldatması bile yok eve bakar evin herşeyimi alır diyor

Kızın kendisi öğretmen sizce böyle bir evliliğe katlanilir mi

13 Cevaplar

+1 oy
(29,364 puan) tarafından

Çocuk olduktan sonrada keske boşansaydim diyecek ama is isten geçecek  ..

O dönem icinde o zorluk icinde esine destek olmayıp sıcak yuvada gibi hissettirmeyen insandan ne kocalık beklesin nede babalık..

Aklı varsa bırakır 

-Reklam-
+1 oy
(359 puan) tarafından
Çocuk böyle bi evliliğin neresini düzeltecek ben de bunu anlamadım afedersin  koynuma girmeyen bana sarılmak istemeyen gelip bi güzel siz demeyen adam spermini verse kaç yazar ki arkadaşın sadece çocuğu olsun istiyor kocaymis evlilikmis umrunda değil bence onun 
0 oy
tarafından
Hayır böyle evlilik olmaz çocuk herseyi değiştirmez o çocuğa yazık boyle evliliğin içine doğacağı için 
(4,038 puan) tarafından
Kesinlikle öyle merhametli diyor ama sevgi yoksa insan kendini yalnız hisseder herşey güzel davranış degil
tarafından
Bu soğukluk çocukla düzelecek bişey değil seven adam yapmaz bunları bazıları mecbur hissettiği için evin ihtiyacı ni gorur ama hanımının ne istediği umrunda degildie
0 oy
(681 puan) tarafından
Hem beraber yatmiyorlar hic destek te olmuyordur çünkü hep ayri bosansalar daha iyi
(681 puan) tarafından
Kadin nasil biri ya nasil kabul edebiloyor ki hala ayrılmamış
(4,038 puan) tarafından
Toplum baskısı işte durup duruken boşandı olacak bı de biseyler düzelir umudu
(681 puan) tarafından
Valla ne diim belkide arkasinda kimse yoktur yada belki kocasini cok seviyordur
(4,038 puan) tarafından
Seviyor o yüzden düzelir diye umuyor
(681 puan) tarafından
Yazik bence Rabbim yardimcisi olsun inşallah da düzelir üzüldüm çünkü kadina
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Nasıl 2 yıl ayrı yatıpta hala güven duygusu tavan oluyo acaba ? Koca eş dediğin herşeyi beraber paylaşmak değilmi
(4,038 puan) tarafından
Ve hala çocuktan medet umuyor
0 oy
tarafından
Onların arasına çoktan soğukluk girmiş zaten 2 sene ayrı yatmak ne demek ha var hayatında ha yok çocuk bişeyleri duzeltmio sadece cocuk icib evliliği ite kalka yurutuyolar 
(4,038 puan) tarafından
Çocuğa da yazık olur
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Beni aldatması bile yok derken? Tabiki olmayacak ne alaka yani, 2senedir ayrı yatmak nasıl bişey onu hiç anlamadım nasıl mümkün oluyor böyle bişey
(4,038 puan) tarafından
İşte bosansa etrafa ne dicek baskısı
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Gerçekten anlam veremiyorum arkadaşın sana anlatmış sana güvenmiş içini açmış. Gelip burada anlatmak neden 
(4,038 puan) tarafından
Ben mi yanlış düşünüyorum diye buraya sorayım dedim her seferinde boşan diyorum istemsizce o ise hayır diyor acaba benim evlilik anlayışım mı yanlış çok mu bagimsizim kız mı doğrusunu yapiyor
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Hıc eş olamamıslar kı cocuk olmuyor dıye boyle buyuk ıhtımalle kopmus yazık yanı ne ınsanlar var aşkla baglı cocugu olmadan beraber yaşlanan..

Bız sevgılıydık esımle cocugun olmayacak nakıl olursan dedıler ben yıkıldım esım kaldırdı göz yaslarımı sıldı ellerı yanaklarımda yuzumu yuzune kaldırdı ben senınle cocuk ıcın mı evlenıcem aglama ne gelırse Allah'tan yanındayım dedı..

O kadar samımıydı kı daha evlı bıle degıldık yanı eş olmak farklı evlenmek farklı
(4,038 puan) tarafından
Maşallah ne güzel valla Ayetel falan oku çünkü ben etrafımda ince bı erkek göremiyorum hepsi ev ortağı gözüyle bakıyorlar yemek kötü mü ev dağınık mi hop kavga neden sen görevini yapmadın.
(1,657 puan) tarafından
Evlılık şans işi yıllarca da tanısan tanıdım sanırsın aynı eve gırınce farklı zaman zaman her evde anlasmazlık olur ama cok sukur oturuyor zamanla fakat duzelecek sey var duzelmeyecek seyler var karakter gibi.
(4,038 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum görücü usulü mu severek mi mantık mi aşk mı desen hiçbiri derim hakkaten aynı evin içinde anlaşılıyor hersey
0 oy
(119 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun ben eşimle virüse yakalandım da 2 hafta ayrı yattık neler yaşadık. 2 yıl ne demek ya araya soğukluk girer merhametli olabilir ama sevgi olmazsa yürümez.
(4,038 puan) tarafından
Evet öyle sevgiyi korumak gerekli
0 oy
tarafından
Direeeek hayiiiirr 

Çocuğu evliliği kurutulus saniyooor yaziiik
(4,038 puan) tarafından
Çünkü adam merhametli ama işte yetersiz bence
tarafından
Bence deeee tamam çocugu olmamasi allahtan ona kimse bissy diyemez ama yok ayri yatmak falan. Bir olur iki olur ne bilim..
Gecenlerde kaynim geldi kaynim küçük 15 yaşında biraz saf bir çocuk esim ikisi tv bakiyolardi bende yatal.odasinda yatiyordum sabah bir baktım eşim yok onunla orada yatmks bilerek. Dedim kardesin gidince de gelmeee olur mu dediiim baska bisey icin gelirsin dedim o var diye orada yatcak degilsin.kucuk esek değil dediiim... ondan bir dahda yapmadi yapamaz
(4,038 puan) tarafından
Vala çok iyi yapmışsın başta normal bir durum gibi gözüküyor ama hemen önünü kesmissin
0 oy
tarafından
Her seferinde yok meslek olmadan evlenmeyin yok adamın eline bakmayın diye ortalığı ayağa kaldıranlar böyle postları okuyunca ne düşünüyor acaba. Kadın okumuş öğretmen olmuş kaç yıllık kocasıyla kanka hayatı yaşayıp bide çocuk olsun düzelir mantığında devam ediyor. Hayret...! Demekki herşey eline meslek almak değilmiş insanda biraz akıl mantık da olmaliymis
(4,038 puan) tarafından
Malesef meslek duygusal ozguvensizligi sevgisizligi tamir etmiyor insana yalnızlığında güç vermiyor. Herşey kafada biter
0 oy
(255 puan) tarafından
Yani büyük konusmamak lazim ama cocuk evliligi duzeltmesse o zaman nolcak o cocukta perisan olcak bence konusmali yani esiyle böyle olmaz 
(4,038 puan) tarafından
Konuşuyor ama sonuç çıkmıyor. Gerçekten de çocuk yapmak kumar oynamak gibi ya olmazsa bu sefer olan çocuğa olur
(255 puan) tarafından
Yanlis yapiyo bence

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 907 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 26 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Wdisoo (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 211 göst.
0 oy