Ben günü genelde hep odamda geçiriyorum daha 12 yaşında paşam kardeşine hep o bakıyor görseniz tam bir anne oldu kardeşine nasıl avutuyor nasıl ilgileniyor anlatamam birde beni teselli ediyor kuzum sen bizi merak etme anne diye mama yapmayı bile öğrendi kardeşine uyutunca sevinçle bana müjde veriyor uyuttum diye ben sadece emzirirken alabiliyorum yanıma o kadar özledimki onlara sarılıp koklamayı öpmeyi aynı evin içinde hasret kaldım kuzularıma inşallah geçicek bu günler doya doya sarılıp öpücem yine onları ilerde anlatır kardeşine annem korona olduğunda sana hep ben bakmıştım diye İşte böyle içim doldu bir an yazayım sizinle paylaşayım istedim
Oh ne güzel çocuk yetiştirmişsiniz Allah bağışlasın evlatlarını sana seni de evlatlarına inşallah tez vakitte şifa bulur iyileşirsin. Allah geçmişlerden etsin kardeşim
Valla gözlerim doldu maşallah Allah bağışlasın çocuklarını geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer de eski yaşantına dönersiniz paşanın kalbinden öpüyorum
Maşallah sübhanallah Allah bağışlasın her ikisinide yemene içmene çok dıkkat et olurmu inşâellah tez vakitte atlatırsın
MasAllah ne guzel Rabbim bağışlasın insAllah
Post üste çıksın
Ben yavrum küvezde iken 10 gün diil 10 yıl geçirdim sanki. Öpemedim bilirim ne demek olduğunu
Maşallah canım ne güzel hayırlı evlat yetiştirmişsin Rabbim nazarlardan korusun. Çok geçmiş olsun sana da
Rabbim şifa versin ne güzel moral oluyordur sana Bizde atlattık ilk başta ayrı odadaydi eşim sonra kızım da pozitif çıkınca odaları ayirmadik
1,492,183 soru
24,381,927 cevap
348,783 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın