0 oy
757 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugun esimin iş yerinde. Bı kız takip istegi atmış esimde kabul etmiş ama eşimin instgrami bende de açık benm insta hesabım yok esimnkinr bakarım eşime gelince söyledim niye ekliyosun felan diye oda kız abi abi dio bana görsen küçücuk boyu var dio ben boyunu yaşı onemli degl dedim ben istemiyorum dedim oda tuttrmus gizli bı iş cevsrsem sende açık olan hesaba niye istek attrym dio ordaki kizlar seni merak edyo hepsi resmini felan görmek istyo dio takip edym seni abi demks en tipi düzgün oydu ona at dedim bende dio üç beş gün dursun çıkar dio ama ben bekarken calstgm yerde yaşları oldukça büyük esleryle de samimi oldgmz abileer vardı dugnmde bile yardıma kosmus insanlardi benim onlrla görüşmemi istemedi sizce kim haklı bu durumda istememekte haklimiym   tartışma olmadi ama suratım düştü yani

24 Cevaplar

0 oy
(1,924 puan) tarafından
Ben istemiyorum. Benim sosyal medya hesaplarımda kardeşlerim ve bazı hocalarımdan başka kimse yok. Aynı şekilde eşimdede öyle. Ben eşimi akraba kızlarından bile kıskanyorum hepsini sildirdim. 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Unutası yok eşimin davası var konuşurken bakmıştım zaten mobilyacı eşim küçük yer olduğu için 3 4 çalışanlar vardı onlarda annem yaşında kadınlardı bir kaç tanede ilk okuldan arkadaşları vardı bir şey demedim eşim nerde ne yapacağını nasıl konuşacağını bildiğim için sıkıntı olmaz

Ama senin durumun gibi olsa bana konuştuğum ettiğim kişilere karışıp izin vermese kendi yapsa yakarım o instagramı onu da :D

0 oy
(177 puan) tarafından
Seni merak etmesi eşinin karısı olduğun için guzelmi karısı diye merak etmiş abi abi ayağı iyi ayak değil çıkar instgrm dan kaaptin yada ortak hesap acın merak iyi değildir yuva na sahip çık eşin e de de bende hesap açıcam de brnim de hesabim sende dursun de o düğün de yardim edigi arkadaşları da sen hesabına ekle niye ekledin derse de durur bi kaç gün sonra çıkartırım de aynı şeyi sende ona yap yada komple kapatın hesablarinizi yani bilmiyorum fazla sıkı olmasın abi diyorsa eşine sert çıkış yap ...

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 722 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Abc123 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 190 göst.
0 oy
18 cevap 1,086 göst.
20 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 797 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Turkkk (870 puan) tarafından soruldu