0 oy
563 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar kizimin kafasi su topluyor ama az bisey sant falan yok tomografi cektik anlayan varsa bakabilir mi yada hemsire olan

image

image

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Merhaba Ben hemşireyim kızınızın sonuçlarından Anladığım kadarıyla bir sıkıntısı kalmamış çok şükür beynindeki sıvının varlığına dayalı olarak bir yoğunluk farklılığı yok Beyin kısımları içerisinde aynı şekilde beyin sapı dediğimiz omurilik dediğimiz yerlerde de sıvıdan dolayı oluşan yoğunluk farklılığı söz konusu değil doktorun vardığı sonuç ise hastanın hastalık hikayesi laboratuvarda alınan kan sonuçları ve ayrıca bu tetkikin sonucu ile hepsinin bir arada kendi Doktorunuz tarafından değerlendirilmesini talep etmiş Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum Eğer kan sonuçlarında bir sıkıntı yok ise bu beyin tomografisi normal çıkmış
tarafından
Sana +++++ verdim hemsirem  :)
tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Ohh cok sukur canim ya Rabbim senden bin kere razi olsun iki gundur kafayi yiyordum doktorum kalkmisti baska doktora gosterdim oda kafasi su toplamis diyip veni basindan atti aklimdan cikmiyordu biturlu
-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından
Normal cnm her şeyi saptanmamış bir şey 
tarafından
Az biseu su topluyordu acaba gecmis mi pazartesi gidecem sonuclari gostermek icin ama iste annelik merak ediyorum cok sagol xanim
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Canm hemşire fln değilim ama benim anladığım herşeye normal demiş çok şükür bi sıkıntı yok galiba :) 
tarafından
Ay insallah tubisim ya doktorum kalkmisti baska bi doktora gosterdim oda zaten basindan savdi pazartesi kendi doktoruna goturecem ama o doktor kafasi su toplamis dedi
(5,370 puan) tarafından
İnşallah kuzum göster tabi yine de :)
tarafından
Insallah canim ya
❤❤
0 oy
tarafından
Evet burda hemşireler var birkaç tane 
tarafından
Evet bende hatirliyorum da postu gormediler samirim
tarafından
Şimdi gördüm canım Cevap diyorum hemen
tarafından
Sonucu temiz cikmis mi canim kafasinda su toplamasi falan yok degil mi
tarafından
Hayır canim oyle bir şey görülmemiş tomografi de
tarafından
Cok sagol canim ya xok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Hensire yok mu hemsireee
0 oy
(29,837 puan) tarafından

Hemsireee gariler nerdesiniz looooo gelin 

Post yukarı ciksin 

(29,837 puan) tarafından
Anaaa bilmiyordum gizzz ne hemşiresisin yani hangi bölüm üzeri  :)
(29,837 puan) tarafından
Ayyy cok sevindim gizz yapiyormusun görev
tarafından
Tabii canım Normalde Çalışıyordum ama şu an Oğlum küçük olduğu için ücretsiz izindeyim Ocak ayında tekrar başlayacağım inşallah
(29,837 puan) tarafından
MasAllah ne guzel
tarafından
Cok sagol canim ya merak ediyorum ama kimse cevaplamamis internetim yoktu yeni girebildim
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Post yukarı çıksın canım 
tarafından
Cok sagol canim yaa❤❤
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Hastanede size açıklamadılar mi ki bu sonuclari
tarafından
Ya doktoru gitti baska doktora gosterdim oda bakmadi basindan atti beni randrvu aldim pazartesi gidecem ama merak ettim su toplamis mi toplamamis mi diye
(3,075 puan) tarafından
Bazi doktorlar da bi degisik cidden..ins.biseyi yoktur canm
tarafından
Insallah canim hemsire yanitladi sonuclari temiz cikmis pazartesi gidecem cok sukur ya kafasi su toplamis diyip basindan atti beni soru sormama bile izin vermedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 587 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.