0 oy
1,163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından

32 günlük bebeğim var annem biberonla su veriyordu mama ile besleniyor bir anda nefesi gitti hıgg yaptı kızardı annem de gitti gitti dedi kriz geçirdim bir anda hayatımda ilk defa bayıldım gözümü açtım bebek iyi iyi dediler eşim annem bana kızdı sakin olman lazım bebek böyle olursa senin ona yardım etmen lazım ama ben kendimi bıraktım hiç bu kadar kısa süreli acı yaşamadım aklım çıktı yemin ederim Allah kimseye evlat acısı vermesin halen de ağlamam geçmedi çok kötü oldum ona birşey olsaydı yaşayamazdım Allah ım hiç kimseyi ama hiç kimseyi evladı ile sınamasın :'(

22 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Annen boş yere panik yapmıştır. Sakın kal ki o an allah korusun bir sıkıntı olduğunda müdehale edebil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay geçmiş olsun sabah benimde kızım ağzına naylon parçası koymuş güya abisiyle oynuyordu öğürdü Bi kaç kez sırtına vurdum çıkmadı parmağımı soktum çıkardım elim ayağım titriyor Allahtan ben panik biri değilim yoksa ne yapardım 
(25 puan) tarafından
çok geçmiş olsun canım Allah tan benşm gibi değilsin çok şükür ben yapamazdım elim ayağım titredi birbirine dolandı benşm nefesim kesildi sanki benimde acilen cesaretli olmam lazım ama daha bebeğe aşı yapılırken bakamıyorum ne yapacağım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 521 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevgidolu (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 894 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 498 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 654 göst.
5 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,595 soru

24,447,721 cevap

353,762 kullanıcı

...