Bilmiyorum bunu buraya neden yaziyorum ama ivimden kimese anlaak geliyor hic himseye soylemem onyuzduen buraya yaziyorum son sinifda okurken internetden bi cocukla tanisdim bir birimizi cok sevdik 4ay bununla internetden konustuk ama hic bulusmadik cunki o sehirde ben rayonda azerbaycandada yalniz kizi hic bir yere gondermezler cocuk askere gitdi ben ona soz verdim yolunu gozliye eyime dair askerden hep bana zeng eledi ailesinden once bana ederdi hep bu bizim evde ben okumak isdiyordum babam izin vermedi eyer verseydi okuyub o siradada bir birimiz yakindan taniyacaktik okulu bitirdikden sonrada evlenecekdik neyse bu bizim evde duyulu ilk annem ve amcamin esi orendi sonra amcamin esi amcama soylemis oda bos bosarmi amcamda babama senin kizin oglanlarla konusuyo demis tabi babam dururmu telefonumu aldi kirdi her gun benim hakimda konusuyo tanidigim tanimadigim her kese benim hakda konusmus amcam o yuzdende benim hakimda konusulmasin diye ilk gelen elciye evet dedim simdi o kadar pismanim kocam cok iyi biri aslinda seviyorum bilmiyorum yoksa alistimmi onun varlina anlamadim bende ama kaynanamdan kayin babamdan nefret ediyorum bir yerde olmakda beni mahfediyo her sozu lafi yutmakdan biktim eltilerimde pek hos birileri diyiller neyse kafanizi sisirdim simdiden ozur dilerim ailemede bir soz diyemem bu hayati ozum secdim simdide son pismanlik fayda etmez