0 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (180 puan) tarafından
Ya benim oğlum 4 yaşına girecek sezeryen olacam iki güne evde kalacag8 için çok üzülüyorum o ben siz yapamaz sanki ona ihanet yapmışım gibi hissediyorum sizin çoçuklar kaç yaşındaydı ne his ediyordunuz

14 Cevaplar

0 oy
(29,596 puan) tarafından

Bilgim yok post yukarı ciksin 

(180 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Henuz 2. Yok ortada canim post uste cksn
(180 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
tarafından
Seninki büyükmüş yine benimki 2 yaşında ve biz gurbette olduğumuz için bana aşırı düşkün bensiz uyumaz yemeği bile sadece benden yer. Iki ay sonra doğum. Annemlere bırakıcam iki teyzesi var babası da evde olcak dedesini de çok seviyor gündüzleri dayisi ve kuzeni ile oyalanicak bakalim bizi neler bekliyor geceleri napar diye düşünüyorum sadece 
(180 puan) tarafından
Bende oğluma bakıp ağlıyorum
0 oy
(11 puan) tarafından
Öncelikli olarak çocuğunuz kimin ya onda daha mutlu olacaksa onda kalsın anneanne veya babaanne benim çocuğum 6 yaşındaydı babannede kaldı annemde benim yanımda kaldı sonuçta ona bir kardeş gelecek o şekilde düşünmeyin 
(180 puan) tarafından
Babannede kalacak annemde yanımda kalacak of piskolijim buzuldu ya
(11 puan) tarafından
Neden bozuldu ki sonuçta emanet edeceğiniz kişilerde onların canı
(180 puan) tarafından
Yok  bakmaların da  bir sıkıntı yok ben oğlumu bırakamıyorum
(11 puan) tarafından
Keşke hamilelik döneminizde ara ara bıraksaydınız inanın çok iyi geliyor bende ayrılamazdım hiç evladımdan ama yapacak birşey yok bu geçici bir süreç 2 gün Rabbim korusun çok şükür ki başka rahatsızlıklar olupta ayrı Kalmıyorsunuz kendinizi o kadar üzmeyin kollarınızda bir mucize ile döneceksiniz evinize ne mutlu
(180 puan) tarafından
Haklısın canım zaten 1 gece kalacam oğlum sürekli peşimde bende senle gelecek diyor
0 oy
(816 puan) tarafından
Bnım oglum 2yasındaydı babasıyla kaldı evde. Bnım sancım tuttu esımı aradım ısten geldı bnı cantamla hastaneye bıraktılar eve gıttıler. O yıne babasıyla vakıt gecırdı bn yanlızdım kımsesız gıbıydım. 3üncü dogumdada annemle kaldılar bnde senın gıbı bnsız yapamaz gece uyanır bnı ısteyen cocuklar bn doguma gıdınce bı kere sorup hastaneyw gıttı kardesınle gelecek demıs annem bn gelene kadarda sormamıs.
(180 puan) tarafından
Ayne güzel keşke benim ki de beni sormasa
0 oy
(11,234 puan) tarafından
17 aylık kızım ve dün doğum oldu hâlâ hastanedeyim çok özledim kuzumu görüntülü falan arıyorum annemle kardeşim halası dedesi amcaları falan var hepsi bakar 
(180 puan) tarafından
Ya bakarlar tabi de. Ben oğlum özlerim
0 oy
tarafından
Oğlum 5 yaşında 3 ay oldu doğum yapalı kaynanam yanımda kaldı annem çalışıyordu çünkü kız kardeşimi çağırdım o oğlumla ilgilendi ama gece eşim kardeşim oğlum evde rahat edemezler diye kaynanamın evine geçtiler orda görümcemler vardı kaynım vardı üst katlarında eltim oturuyor onun 2 çocuğu var birlikte oyun oynarken bu durumu kolay atlatır gece de babayla uyur dedim olabildiğince herkes onun moralini iyi tutmaya çalıştı. Ben önceden konuştum doktorum sezeryanda olsa 1 gece tutucam dedi ondan rahattım birde oğlumla bu süreci yaşayacaklarımizi açık açık konuştum asla suslemedim kardeşinin bebek olduğunu ağladığını oyun oynayamayacak kadar küçük bize her zaman ihtiyaç duyacagini gece hastanede kalacagimi anlattım ama doğar doğmaz yanımda olduğunu söylemedim hastaneden çıkarken verecekler kardeşini dedim benim karnimdan çıkacak orası acıyacak doktorlar bana bakacak dedim bebeğin resmini kimse göstermesin dedim ama sabredemedi hastaneden çıkmaya 1 saat kala görmek istedi görüntülü gösterdim yeni getirdiler dedim kardeşini. Fakat bunlara rağmen ağzının içinde yaralar çıktı herşey onun zevkine goreydi fakat ilk kez birbirimizden ayrı uyuduk bunu kaldıramadı. Şükür geçti gitti :))
(180 puan) tarafından
İnşallah bizim de kolay geçer
0 oy
(52,793 puan) tarafından
seninde nick kayboldu admin duzeltmiyor tuhaf oluyo ya

bebek adına oğluna hediye al canim hastaneden gelince verirsin kardesin sana aldi diye

keyfe bırakmıyosun ya diger evladin icin birakiyosun abi olmuş artik kalir ❤️
(180 puan) tarafından
He wala nick siz kaldım iyi fikir cnm bir hediye alayım
(52,793 puan) tarafından
arkadaşım trenli oyuncak almıştı fikir olur belki canim
(180 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(484 puan) tarafından
Yeni doğum yaptm canım benim oglusumda 3 buck yaşında bende diyodum asla bensiz durmaz falan diye evde bile azick görmesin annemm nerdesin diye gezer o derece doğuma kadar hep oğlumu düşündüm. Eltime bıraktım ben eltimin kizlarni çok seviyo oğlum Allah dağına göre duman veriyo heralde akıllıca durmuş hatta telefnda benle bile konustu hastandyken büyük mucize oldu bana. Inşallah seninki de durur birakablcgn yastlri varsa oraya bırak. 
(180 puan) tarafından
İnşallah cnm durur evde ağlamaz yoksa dayanamam
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Hayatim en zor 3gununu yaşadim oglum 3yasindaydi kizimi doguranda eşim yillik iznini goturdu o bakdi cokda iyu bakiyordu saolsun bensiz bir dakika bile kalmayan çoçuk 3gun ben aklina bile gelmedim her gun parka falan gotururdu gezdirirdi disarda yedirirdi yalniz uyumaya getirirdi eve..

Ama ben oğlumu o kadar ozluyordum her saat agliyordum eve gitmek icin..hastaneden eşim cikarmaya gelmiş bakdim oğlum yok delirdim bir aglamak agliyorum neden getirmedin diye eve kadar nasil dayanirim diye her kes bana bakiyo bi baktim oglumu annem arabadan indirdi bana bi koşdu o ani hic bir zaman unutmam))

Allah hic bir çoçugu annesiz birakmasin ya ❤
(180 puan) tarafından
Ağladım yine bu annelik ne kadar zor bişey ya
(6,680 puan) tarafından
Zor ama dunyanin en guzel şeyi❤
(180 puan) tarafından
Evet muhteşem birşey
0 oy
(6,395 puan) tarafından
1.5 yasındaydı babası ve dedesi baktı benle kaynanam hastanede kaldık 2gün
0 oy
tarafından
Benim ailem sehir dışında burada eşimin ailesi var. Eşim benimle hastane kalıcak. Kızım babaannesinde kalıcak. Senin ki küçük benim kızım 8 yaşında anlatınca anlıyor ama ayrı kalacağı için üzülüyor 
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Ablam kaynanasina bıraktı geçen sene 
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Ne 1 ci cocugum var ne dogdum;(
(6,680 puan) tarafından
Olacaq da canim her seyin bir vaxti var

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 488 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fer000 (142 puan) tarafından soruldu