Özür dileyerek canım bu düşüncelerdeysen bir kere tesettürlü olmuyorsun maalesef. Kapalıyım diyebilirsin ama tesettür öyle birşey değil. Yanlış anlaşılma olmasın yargılama maksatlı yazmıyorum sadece ayrımı belitirrmek istedim.
Kesinlikle seytan vesvese veriyor canim. Ben lisede kendi istegimle kapndim. O zamanlar tuniklerim cok uzun degildi ama simdi onlarla rahat edemiyorum kendimi acikta hissediyorum. Hem sinop cok sicak bir yer degil. Ben siirt te yasiyorum düşün guneydogunun yaz sicagini. Bak yazlik sifon sallar oluyor onlardan alabilirsin. Eger disarida ustune kap ceket giyiyorsan icine kisa kollu tisort giyebilirsin. Sen eger zorluguna odaklanirsan zor gelir zorluklarini bulursun ama tesetturun guzelligine odaklanirsan kolaylastirici durumlari kesfedersin
Allah yardımcın olsun canım. Böyle ikilemler insanı çok yoruyor haklısın. Şu devirde her yer kapalılara değil de açıklara göre yapıldığı için şeytan bize hep bu yönden yaklaşıyor. Bize açıklığı güzel göstermeye çalışıyor. Ama bi tarafta dünya bi tarafta yüce rabbimizin rızası... Bize rabbimiz kapanın diyorsa kapanmalıyız. Bunu bir tercih değilde farz olduğunu tam olarak kavrasak daha az zorlanırız. Allah bize örtünün diyor, ziyetlerinizi başka erkeklere açmayın diyor. İstersen Allahım da izin verirse bu tür islam konulu sohbetleri dinleyebilirsin.. Bu tür sohbetler veya kitaplar insana güç veriyor. Allah yardımcın olsun.. İnşallah doğru yolu yani kapalılığı bulursun.. Rabbim bütün açıklara tesettürlüğü olmanın güzelliğini tattırsın..
1,492,922 soru
24,393,260 cevap
349,461 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın