0 oy
682 göst.
Aile kategorisinde (163 puan) tarafından
Evli kaynimin korona testi pozitif çıkmış kaynanam direk  bize geldi geçen hafta  onla küçük kaynım  bir hafta bizde kaldı büyük ohtimal onlarda korona bunu bile bile geldi üstelik. Bizede bişey demediler gozlediler çocuklarim engeli ben hamileyim bir insan nasil bu kadar acimasiz ola bilir bizim evden çıkmadiğimizida biliyor sonra o eve gitti kaynımı bizde birakti   çocuk sabahları vürüs olan abisinin yanina işe gidip akşam bize geldi  bu gün ağzindan kaçirdi eşimle ben şok olduk resmen çocuklarim zaten hasta  ateşleri var bende nefes darliği var oğlumdada var kizim kaynanamla yatiyordu bi onunki hafif  sadece 2 gün ateşi çıktı yemek yemedi vürüsten hiç şüpelenmedik benle oğlum halen nefes darliğımız var ne yapayim şimdi ben böyle bir kaynanaya

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağzına et canım haketmis
(163 puan) tarafından
Şuan ağliyorum inan ben iyilik yapiyom o resmen canimiza kast ediyor
tarafından
Ağlama canım ama gerçekten çok iyi bir dersi haketmis kaynanan
(163 puan) tarafından
Sabah olmasini bekliyom çocuklarima bişey olsa dünyayi yikarim başına diyecem
-Reklam-
0 oy
(2,050 puan) tarafından
Saka sanıyorlar heralde ya Allahım yarabbim görüşme bida hiçbirşekilde 
(163 puan) tarafından
Sinir kirizi geçiriyom şuan ya  oğlumun 4 hastaliği var  bulaşmışsa nasil atlatacak ya
(2,050 puan) tarafından
Rabbim seni ve evlatlarını korusun inşallah canım
(163 puan) tarafından
Allah razi olsun
0 oy
(2,178 puan) tarafından
kaynanaya naparsin bilmem ama hemen test yaptirmaya gidin cocuklara bulasmis olmasin 
(163 puan) tarafından
Kız çocuklarimi görsen zaten engeliler  bişey olsa yemin ederim katil olurum ancak
(2,178 puan) tarafından
aman diyim dikkat et zaman gecirmeden test yaptirin yazik cocuklara da
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Önce çocuklarla kendine test yaptır varsa da tedavi olursunuz sonra da oyun mu edersin ağzına mı edersin ama o kadına bir ders ver gözünü korkut. Allah korusun bişey olsa seni, suçlar 
(163 puan) tarafından
Sabah olsun bir testen önce ona saldiracam eğer çıkarsada  çocuklarima bişey olsa  dünyasini yikarim yemin ederim
(1,292 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz yavrularına Rabbim korur
(163 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
tarafından
Kusura bakmada Allah belasını versin sinir oldum şuan pislk bencil kadın. Kendinden çıksın Rabbim sizleri korusn insallah.Ben olsam almazdim ewe.Giremezlerdi.
(163 puan) tarafından
Kız ne bileyim  yemin ederim ağlıyom şuan
tarafından
Aglama canm gelmisler artik.O kaynin olacak sahsida alma artik ewe gidip gidip gelmesin.Bukadar kolaymi ya bu hastalik???
(163 puan) tarafından
Kiz bide diyor bendede var herkeste var bisye olmaz 2 gunde geçiyor diyor  yarin hepsini kovacam
tarafından
Aaa deli cesareti kov valla coluguna cocuguna yazik yaaa
(359 puan) tarafından
Allahım adaletin yok mu ya böyle düşünenlere yok mu bi cezan  ne demek iki gün de geçiyor ya allah korusun o çocuklara binary olsa nolacak  ben de herekese diyorum kendimi geçtim ama şu çocuğa bi şey olursa çok büyük çıngar koparırım diye
0 oy
(704 puan) tarafından

Düşüncesiz pislikk kadın yaa. Bide böyleleri var saklıyorlar yaa nee mallıkk :angry: dersini ver canm Insallah bisey çıkmaz Allah korusun.

(163 puan) tarafından
Allahtan korksa benim evime gelmez kendi evinde otururdu  kaynımın çocukları cin gibiler  benimkiler.zaten hasta  bizden ne istiyon geliyon
0 oy
tarafından
Allah hidayet etsin bacim kendni düşünmemiş sizide düşünmemiş allah sifs versin insallah korona değildir 
(163 puan) tarafından
Allahindan bulsun inşallah
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Allahım sorumsuzluga bak sinir oluyorum ya. Şunlar yüxünden bitmiyorvirüs cıldırıcam artık yeter.  Bidene işi var sizde cocukşar var ya ne cahil bencil insan nefret geldi bana
0 oy
tarafından
Duydugun anda polısı arayıp sıkayet edecektın bıle bıle geldıler dıye bu cana kasttır dırek sizi öldrmeye yonelıktır. Hıc acımam hepsını tvye de sıkayet ederdom. Testını yaptr o kaynana kayın ne var ne yok polıse sıkayet et. Korona oldklarını bıldıklerı halde bende kaldılar cocuklarm hasta de. Baska acıklaması yok dırek cocuklarn ölsün diye gelmısler Allah belalarını versın sabahı nasl bekledin helal olsn valla
0 oy
tarafından
Kaynanayı şimdilik boşver çocuklara test yaptır sağlık bakanlığını ara bilgi al 
0 oy
tarafından
Gecmis olsun oncelikle gecen hafta geldiler bize diyorsun testleri nezaman pozitif cikmis belki bilmeden gelmislerdir yeni test oldular ise
(163 puan) tarafından
Kiz kaynim evli onlarla yaşiyolar.onun testi pozitif cikmis  oda hemen küçuk ogluyla bize geldi ve bişey demedi.
0 oy
(125,078 puan) tarafından
Tamamen ilgiyi alakani kes asla gorusme
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Bu yüzden virüs bitmiyor zaten düşüncesiz pislikler
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Ben olsam kaynımada kaynanamada ağzıma geleni söylerim hadsiz terbiyesiz düşüncesizlere
0 oy
(10,509 puan) tarafından
Geri ze.kalilar bu kötülüğü nasıl yapabiliyorlar brbde artık onların yüzüne bile bakma
(163 puan) tarafından
Aradim inkar etti öyle birşey yok diyor  test yapicam ogluma veya kizima  bisey olursa bu şehri yakarim yikarim haberin olsun dedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.
3 Ekim 2022 Aile kategorisinde Dilara16 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 510 göst.
4 Mart 2021 Aile kategorisinde Meryemce (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.