0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
kapalı
Bugun yine bu konudan bahsetmiştim teyzemin eşi alzaymır oldu diye teyzemde başka bir şehirde bakım merkezine verdi bugün ordaki görevli kadin telefonda görüntülü olarak gösteriyordu adamın o hali gözümün önünden gitmiyor iyi bakılmadığı çok belli bunu hissettim adamın zaten aklı gitmis orda kötü muamele görse bile diyemiyor teyzem de hiç ziyaretine falan gitmiyor adamı attı o cehenneme kendisi de burda adamın yıllarca çalışıp  yaptığı birikimi yiyor nasıl bir adaletsiz dünya ben anlamıyorum ben de şuanda ailemin yanındaym yakında kendi evime dönecem internetten araştırdm benim yaşadığım şehirde de böyle bakım yeri varmış teyzemi ikna edip enisteyi kendi yasadgm şehirdeki bakım merkezine götürsek ben sık sık ziyaretine giderim en azından kontrol ederim böyle başı boş kalmaz hemde arada yiyecek şeyler götürürüm diye düşünüyorum vicdanım hiç rahat değil yani empati yapıyorum kendi babam yerine koyuyorum çok üzülüyorum bizde zamanında çok iyiliğini gördük sizce ne yapsam ?? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yorum yapıcam başlığından dolayı post kapanacak yorum yapmak istemiyorum :) Allah aşkına güzel soruyu kapatmayan başlıklar atın yav hem yazdığınız yazı boşa gitmez hemde zamanınız
(249 puan) tarafından
Böyle yazınca kapandığını bilmiyordum:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kapanmadan basligi duzenle kiz
0 oy
(275 puan) tarafından
Sizin ne güzel bir kalbiniz var. Allah gönlünüze göre versin. İnşallah teyzeniz olacak vicdansız kabul eder de adamcağız ziyan olmaz. 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Valla böyle bir imkanın varsa yardım edebilicegine emin isen kendine guveniyisan yap tabi Allah razı olsun senden valla 
0 oy
tarafından

Vefasızlık etmiş yazık adama ya öyle bi yardım etsen iyi olur tabi canım 

0 oy
(1,115 puan) tarafından
Tabi ki çok güzel bir düşünce bu canım. Allah muvaffak eylesin 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 56 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde KATYA (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 249 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kelebek... (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mqvili (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 369 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sda.aymina (106 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...